АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ - Алуминиева и PVC дограма град Бургас

Оценете
(32 гласа)

"Авел" е семейна фирма създадена през 1992 г. в град Бургас.

През 1995г. започва дейността си с производство и монтаж на различни видове външни и вътрешни щори, а по-късно разширява дейността си и с производство и монтаж на алуминиева дограма .

През 1998 г. фирмата става директен вносител и оторизиран производител за югоизточна България на немските PVC профилни системи с марки "KÖMMERLING" и "GEALAN", а от 2008 г. на алуминиевите профилни системи на белгийската марка "REYNAERS".

           "Авел" е специализирана в проектиране, изработване и монтаж на PVC и алуминиеви дограми, окачени фасади, алуминиеви конструкции, входни и интериорни врати, фасадни облицовки, стъклени врати и витрини, външни ролетни PVC и алуминиеви щори, външни фасадни щори, вътрешни щори, PVC и алуминиеви капаци и покривни прозорци.

           "Авел" разполага със собствена производствена база разположена на 3000 кв.м. разгъната площ за производство на дограма оборудвана с немски,високотехнологични машини ELUMATEC и URBAN,

           В производстовото се използват модерни технологии и машини, което в съчетание с високото качество на материалите и професионализма на персонала ни, дава един от най-добрите продукти на нашия пазар.

           "Авел" е сертифицирана по международния стандарт ЕN ISO 9001:2008 и прилага ефективно Система за управление на качеството във всяко производствено звено, което е гаранция за високото качество на продуктите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти и ни прави коректен и надежден партньор за тях.

           Добрите условия на труд които сме създали допълнително мотивират колектива ни за висококачественото изпълнение на поставените задачи.

          Офисите ни предлагат на нашите клиенти консултация ,коректно и бързо обслужване.

 

УСЛУГИ

Довършителни строителни услуги след подмяна на дограма

За да Ви предоставим изключително качествена и завършена услуга, вече предлагаме довършителни работи след монтажа на Вашата нова дограма. Измазването около прозорците е последната стъпка от подмяната на дограмата и тя не е никак маловажен процес. Именно заради това, ние се стремим тя да бъде извършена със същото качество, бързина и коректност, с каквито се отличават всички останали услуги, предлагани от нас.

Демонтаж на старата дограма

Преди да започне монтирането на новата Ви дограма, монтажният екип внимателно демонтира старата дограма (при наличието на такава) - дървена, алуминиева, PVC или винкел. Внимание: Демонтажа на дървената стара дограма без запазване е безплатен.

Изнасяне и извозване на старата дограма

След приключване на монтажа на Вашата нова дограма, старите Ви прозорци са вече ненужни. При желание от Ваша страна монтажният ни екип може да ги вземе и извози. Така отпада още един ангажимент след подмяната на дограмата.

 

Продукти
 
PVC AL дограми
PVC AL дограми
ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ
ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ
ЩОРИ и КАПАЦИ
ЩОРИ и КАПАЦИ
PVC и АЛУМИНИЕВИ ВХОДНИ ВРАТИ
PVC и АЛУМИНИЕВИ ВХОДНИ ВРАТИ
 

За контакти:

  • Телефон: 056845127, 0887926152
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Бургас
  • Адрес: Офис и производствена база: кв. Ветрен, ул. "Пирин" № 1
  • Карта: