Услуги

    Рекламa в www.business-register.bg

Искате ли Вашия бизнес да придобие популярност в интернет пространството и все повече потребители да научат за Вас? Ние от Адвъртайз Партнърс ще Ви помогнем да покажете своя бизнес на повече потенциални клиенти, което ще доведе до увеличаване на продажбите и разрастване на дейността Ви. Заявете своята рекламна страница в нашата бизнес платформа, наред с най-добрите фирми на българския пазар, а нашият екип от специалисти ще позиционира фирменото Ви представяне на челни позиции във всички търсачки.

• Рекламна страница за 6 месеца

• Рекламна страница за 12 месеца

 

Допълнителни услуги, които можем да предложим на нашите клиенти:

• Банерна реклама за 6 месеца

• Банерна реклама за 12 месеца

• Слайдерна реклама за 6 месеца

• Слайдерна реклама за 12 месеца

 

   Направете си безплатна рекламна страница за един месец в най-посещаваната бизнес платформа в България сега! Пуснете запитване за да ви изготвим оферта или се свържете с нас на 0886 83 36 36.

 

 

Google Adwords РЕКЛАМA

Всеки знае резултата от това да си на първо място в Googlе! Направете бизнеса си по-успешен с AdWords, онлайн рекламната програма на Google. Потърсете ни и нашият екип от ИТ специалисти ще проучи Вашата конкуренция и ще помогне да изберем най-подходящите ключови думи за Вашите продукти/услуги. Когато потенциален клиент търси с ключова дума, която присъства в избраните от нас, то рекламата ви се показва над резултатите от търсенето обозначена с етикет реклама. Плащате само за посещеня, а импресиите (покаванията) са безплатни.

 

Предимства: 

• Гъвкавост и детайлна статистика

• Ниски цени на клик за Българския пазар

• Контрол върху рекламния бюджет

• Таргетиран трафик

• Най-бързият вариант да постигнете челни позиции в Google

• Няма ограничение в броя ключови думи и реклами

 

 

adwise - банерна РЕКЛАМA

 

Нашите дизайнери ще изготвят рекламен банер, който максимално да удовлетворява нуждите на Вашия бизнес. След което ще го публикуваме на всички сайтове, собственост на официалния ни партньор НЕТ ИНФО (става въпрос за най-големите, най-популярни и посещавани сайтове 814 на брой, сред които abv.bg, vbox7.com, всички сайтове на НОВА ТВ, всички сайтове на ДИЕМА, sinoptik.bg, vesti,bg, edna.bg, mobile.bg и др.). Този вид рекламна платформа е разработена специално за малкия и среден бизнес и Ви гарантира ценова ефективност и добра възвръщаемост. 

 

Предимства:

• Покритие на над 90% от българската аудитория, според данни на Гемиус

• Ценова ефективност и контрол

• Можете да редактирате съдържанието

• Получавате безплатна консултация при оптимизирането на кампанията

 

 

 

 

facebook страници и РЕКЛАМни кампании

 

Имате бизнес, който искате да популяризирате във виртуалното пространство или желаете да извършвате онлайн търговия, но не искате да инвестирате в собствен сайт? Адвъртайз Партнърс Ви предлага ефективно решение. Нашият екип от специалисти ще изготви цялостна концепция на фирмeнaта Ви Facebook страница. В допълнение предлагаме на нашите клиенти провеждане на активни, таргетирани рекламни кампании, базирани на бюджет по Ваш избор.

 

Seo (search engine optimizer) оптимизации 

 

Имате фирмен сайт и се стремите да постигнете популярност и да привлечете нови клиенти? Ние от Адвъртайз Партнърс предлагаме СЕО оптимизацията. Тя представлява техническо организиране на съдържанието на Вашия сайт по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация има в него. Това се прави с цел постигането на челни резултати при търсене в Google.

 

  
Изработка на уебсайт

 

Стартирате нов бизнес, но все още нямате фирмена страница? Нашият екип от специалисти ще изготви професионален уебсайт за Вашия бизнес, съобразен с изискванията на клиента и най-новите тенденции в дизайна.

 

 

 

Дизайн НА фирмено лого

 

Адвъртайз Партнърс предлага дизайнерска изработка на фирмено лого според нуждите и изискванията на клиента.

 

 

 

„Адвъртайз Партнърс“ EООД си запазва правото да прави отстъпки от посочените цени при пакетни услуги.

 

 

Категория: /