Торкрет - хидротехническо и инфраструктурно строителство град Бургас

Оценете
(53 гласа)

Фирмата е регистрирана  през 2000 г. от Бургаския окръжен съд с управител инж. В.Стоянов.

Фирмата е естествен продължител на дейността на фирма ЕТ ”Торкрет – Валери Стоянов”- основана през 1991 г., която е изкупена от ”Торкрет – В.С.” ЕООД - град Бургас, а от 20.06.2008 г. името на фирмата е променено на “Торкрет” ЕООД

Предмет на дейност: разрушаване на стари обществени, промишлени сгради и съоръжения, външно и вътрешно ел. и ВиК, вертикална планировка, изпълнение на хидротехнически съоръжения, общостроителни работи, транспортна дейност в страната и чужбина, външно-търговска дейност, търговско посредничество и представителство, сондажно-инжекционни работи, торкретни работи, производство и продажба на произведена продукция в страната и чужбина, транспортни и спедиционни сделки, туристически и рекламни сделки.

Основни извършвани деиности са:

Едно от направленията в основната дейността на фирмата е извършването на разрушителни работи, която дейност се разви след средата на 2003 г. и включва разбиване на съоръжения и конструкции от бетон и други строителни материали, както и тяхното рециклиране.

През изминалите 17 години фирмата се утвърди като една от водещите в Бургаска област за изпълнение на инфраструктурни обекти.

През месец септември 2005 г. фирмата защити и получи сертификат за управление на качеството по ISO 9001:2000.

От 01.10.2008 г. “ТОРКРЕТ” ЕООД се сертифицира и по ISO 18001 и ISO 14001.

Общо заетите по трудов договор във фирмата към м.11.2008 г. са 122 бр. От тях 9 бр. лица са висше техническо образование, 1 бр. с висше икономическо образование и 4 бр. със средно техническо образование.

Строителните поръчки се изпълняват от групи работници по две направления:

  • механизация и автотранспорт
  • общо строително звено.


Фирмата разработва и кариера за добив на пясък, която се ръководи от 1 бр. ръководител с висше образование и 14 бр. обслужващ персонал.

За контакти:

  • Телефон: 056842571
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Бургас
  • Адрес: ул. Александровска 87
  • Карта: