Спартак АД - вентилационна и горивна техника град Бургас

Оценете
(0 гласа)

СПАРТАК АД е най-големият български производител на вентилационна и горивна техника. Нашият 80 годишен опит и традиция са съчетани със съвременни технологии и машини.

За да посрещнем нуждите и очакванията на нашите клиенти, през последните 10 години силно разширихме продуктовата си гама, като започнахме производство на изделия от ламарина и ламаринени профили по чертеж или мостра от клиента - крака и метални компоненти за офис мебелиметални палетиметални каси и сейфовеметални кошчета за отпадъци.

Произвеждаме и изделия с механична и щанцова обработка на стоманата.

Нашите клиенти от България, Великобритания, Германия, Белгия, Франция ни се довериха, защото:

Стремежът на СПАРТАК АД е да посрещане изискванията на клиентите с възможно най-високо качество, на възможно най-ниска цена, предлагайки им комплексност на обслужването - доставката на цялостен продукт.

Основната цел на СПАРТАК е качествен продукт с всички необходими обработки, материали и логистика по транспорта му до клиента.

СПАРТАК АД разполага с екип от високо квалифициран персонал –инженерен екип, който участва в разработката на изделията, следвайки всички изисквания на клиентите ни и проследявайки целия им производствен процес и високо квалифициран производствен персонал.

Чрез система за управление на процесите осигуряваме ритмичност и системен контрол на качеството.
Модерният ни машинен парк ни дава широк спектър производствени възможности.

1.    Ниска цена;
2.    Инженерен екип, разработващ и следящ производството;
3.    Качество – ИСО, система за управление на процесите;
4.    Съвременни и разнообразни машини;
5.    Пълно обслужване, вкл. доставка материали, чертежи, производство и доставка до клиент.

Вентилатори, горелки, метални изделия.

СПАРТАК АД е български производител на вентилационна и горивна техника. Предлага производство на метални изделиявентилаториметални палети и горелки. Продуктова гама на завод Спартак включва крака и метални компоненти за офис мебели, метални кна аси и сейфовеметални кошчета за отпадъци, кормилни колонки.

В цеховете на промишленото предприятие се произвеждат и изделия с механична и щанцова обработка на стоманата.

Промишлени вентилатори и вентилатори за бита, произведени в България.

Спартак АД е български производител на промишлени вентилатори, както и такива, предназначени за бита. В продуктовата гама на фирмата ще откриете какъвто метален вентилатор пожелаете - за изграждане на климатизацични и вентилационни системи на жилищни, обществени, производствени и други помещения; Вентилатори за зърно, за транспортиране на зърнести и прахообразни продукти; за осигуряване на приток на въздух; специален тип вентилатор за вграждане в хладилната и сушилна техника; Вентилатори за мини и химическа промишленост.

Каталог на "Спартак" АД:
(1) Вентилатори за ниско и средно налягане; двойносмучещи центробежни вентилатори;
(2) Канални вентилатори; центробежни вентилатори за високо налягане; вентилатори за димни газовепрахови вентилатори; Филтри джобни; покривни вентилатори;
(3) Вентилатори за керамичната промишленост; осови вентилаторивзривозащитени вентилатори; съоръжения към вентилатори.

За контакти:

  • Телефон: 056 / 88 00 80
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Бургас
  • Адрес: ул. Одрин №3
  • Карта: