Снежа Лимонова 82 ЕООД- Бюро преводи град Бургас

Оценете
(1 глас)

Фирмата е основана през 1991 год. и от тогава функционира като преводаческа агенция. Извършваме преводи и легализация на документи, необходими за пътуване, работа и обучение в чужбина или за пребиваване на чужденци в България. Фирмата също така осигурява устни преводи, както консекутивни (пред нотариус, съд, полиция), така и симултантни (конференции, международни срещи).

Разполагаме с високо квалифицирани преводачи с всички езици. Нашите преводачи са заклети към Министерство на външните работи. Фирмата има сключен договор с Консулски отдел на Министерство на външните работи за извършване на легализирани преводи. В дългогодишната практика, приоритет на фирмата е спазването на сроковете и справянето с внезапни промени в обема на работа. 

Винаги имаме готовност да осигурим ефикасна, надеждна и високо качествена услуга,  както на езиково, така и на техническо ниво в съответствие с изискванията на възложителя.

 

Партньори


През своята дългогодишна практика Бюро преводи "Снежа Лимонова" е изградило връзки с много различни инзституции и организации, чиито доверие и уважение сме спечелили с нашата точност и коректност. В това число са различни общини от района (Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Царево и др.), организации като Пристанище Бургас, Лукойл, Летище Бургас и не малко на брой фирми с вече изградено име и авторитет на местния пазар.

Но нашите контакти и партньорства не са ограничени от границите на България. Съвременните технологии ни позволяват да работим бързо и лесно с чуждестранни фирми. Бюрото има клиенти от различни странни, както в Европейския съюз, така и извън него. Ако се нуждаете от спешен превод, не се колебайте да се свържете с нас само защото мислите, че гоеграфското положение е проблем!

Работно време:

09:30/13:00 - 14:00/17:30

 

Резултат с изображение за „фб ицон пнг“

 

За контакти:

  • Телефон: 056 821303, 056 820063, 0884246005
  • Град: Бургас
  • Адрес: ул. Асен Златаров 28
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: