Къща за гости Пролет

Оценете
(84 гласа)

Къща за гости "Пролет" се намира на 28 км от град Севлиево в с. Валевци, което е един от входовете на Национален парк "Централен Балкан" в Стара планина. Къщата е изградена сред типична за България планинска местност, с красив изглед и река в непосредствена близост, която допълва красивия пейзаж. Всичко това дава възможност на гостите за пълен отдих сред зеленина.

В летните месеци могат да използват чудесното планинско слънце за плаж и бани около басейна, а зимните да се насладят на уют около камината, да усетят духа на планината и да се разходят в красиви местности.

Предлагаме следните помещения за настаняване:

* 7 двойни стаи, две от които са с допълнителен разтегаем диван за двама човека.
* 3 апартамента, които са подходящи за по 4 човека. Апартаментите имат голяма спалня за двама и удобен разтегаем ъглов диван за още двама.

 

Общият брой наематели е 30.

 

Къщата разполага с:

* Безплатен паркинг;
* Wi-Fi безплатен интернет;
* Детски кът вътрешен, оборудван с телевизор, видео и DVD, както и детски игри за забавление, джаги, тенис на маса и батут.

 

За групи:

* музикална уредба;
* условия за готвене;
* хладилник;
* миялна машина;

Къщата разполага с две помещения за групи, както и външна тераса. Едното помещение, тип столова, разполага с 24 до 36 места. То включва 55-инчов телевизор, музикална уредба и всички удобства за провеждане на обяд или вечеря. Към помещението съществува прилежаща тераса, която дава възможност за мероприятия на открито. Второто помещение е с ниска мебел, разположена около открита камина, която създава усещане за домашен уют. Оборудвано е с 2 телевизора, места за тихи игри, джаги и детски кът, както и панорамна гледка към планината.

 

Басейни:

* Bъншен басейн с отопление, с размери: дължина 8 м, ширина 4 м, дълбочина 1.5 м;
* Bъншен детски басейн с отопление, с размери: дължина 3 м, ширина 3 м, дълбочина 0.8 м.

 

Бани:

Всяка стая разполага с отделен санитарен възел.

Prolet-house-exterior-14.jpg Prolet-house-exterior-18.jpg Prolet-house-exterior-2.jpg Prolet-house-exterior-20.jpg Prolet-house-exterior-24.jpg Prolet_house_exterior_4a.jpg Prolet_house_interior_10.jpg Prolet_house_interior_11.jpg Prolet_house_interior_16.jpg Prolet_house_interior_20.jpg Prolet_house_interior_4.jpg Prolet_house_interior_5.jpg Prolet_house_interior_8.jpg Prolet_house_interior_9.jpg

За контакти: