Тони 2809 ЕООД - продукти за баня на Идеал Стандарт гр. Севлиево

Оценете
(0 гласа)

Санитарна керамика

Материали

Материалът, от който са направени керамичните изделия с търговска марка Vidima се нарича санитарен порцелан (vitreous china) и се отличава с безкомпромисна устойчивост срещу въздействието на киселини и други активни химични препарати. Високата водонепропускливост на материала 99,5% предотвратява просмукването на вода в него, развитие на микроорганизми и последстващо разрушаване на материала. Изделията се покриват с глазура, която осигурява допълнителна защита и блестяща бяла или цветна повърхност на изделията, устойчива през целия период на експлоатация. Съставът на материалите, тяхната формула и технология на обработка са уникални и са know-how на световна компания със 100 годишен опит в производството. Ето защо нашите продукти са предпочитани в целия свят.


Дизайн и функционалност

Керамичните изделия с търговска марка Vidima се отличават с елегантен дизайн, форма и конструкция, осигуряващи перфектна функция и съвременен вид на банята. Те са проектирани в отделни колекции, съдържащи различни по функция изделия, обединени от обща дизайнерска линия. В тяхното създаване са взели участие дизайнери от Италия, Франция, Германия, а напоследък и от България. За бързо търсене на желания продукт от гледна точка на функционалност и дизайн виж таблицата.


Комплектация

Като правило WC комплектите съдържат тоалетна чиния с хоризонтално или вертикално оттичане, тоалетно казанче със странично или долно водоподаване, оборудвано с двустепенен промивен механизъм, тоалетна седалка от дуропласт и монтажен комплект, опаковани в кашон.


Икономия на пространство

Много често пространството е определящо в избора на продуктите. Някои от предложените тук WC комплекти се отличават със скъсена проекция (дълбочина) и са изключително подходящи там, където пространството се разчита до милиметър. Тези продукти са отбелязани със съответната иконка. Колекциите от санитарна керамика са така разработени, че да предлагат различни по размер мивки. Различните големини на мивките предполагат комбинирането с различни смесители, за да се гарантира комфортът при използването им.


Икономия на вода

Най-ценните качества на тоалетните комплекти с марка Vidima са добро измиване с все по-малко вода, лесен монтаж и лесна поддръжка. Всички тоалетни казанчета са снабдени с двустепенен промивен механизъм, работещ с 3 и 6 литра или с 2,5 и 4,5 литра. Тази възможност спестява на семействата около 60% от водата, която биха изразходили без такъв механизъм.


Лесна хигиена

Хигиената на керамичните изделия е изключително лесна. Добрата обтекаемост на повърхностите и идеално гладкото покритие осигуряват перфектно измиване. Формите им са така проектирани, че водните капки се стичат от повърхността по естествен път и отнасят със себе си отлаганията и нечистотиите, без да оставят петна след изсъхване. Хигиената на банята също може да бъде изключително лесна, ако се използват предложените тук мивки с полупиедестали, конзолна тоалетна чиния и конзолно биде.

 

Смесители

Материали

Основен материал за смесителните батерии с търговска марка Vidima е месинг с постоянен и контролиран състав, отговарящ на Европейските норми. Месингът, произведен в Идеал Стандарт – Видима, е с ниско съдържание на олово, значително под нормата 1,6%. Компанията гарантира на своите клиенти изключително високо качество на материалите и безопасност за здравето при употреба.
Click технология

Покрития

За да придаде на изделията си красивия огледален блясък, така характерен за смесителите Vidima, компанията използва утвърден метод на електрохимично галванизиране. С модерно оборудване се постигат изискванията на Европейските норми и стандарти EN 248, DIN 50021, ISO 9927, ISO 5002, а именно висококачествено покритие от никел с дебелина от 12,6 до 15,3 микрона и от хром с дебелина от 0,327 до 1,470 микрона. Пластмасовите детайли се галванизират след предварително помедняване на повърхността, което осигурява трайно и естетическо покритие.
Click технология

Керамичен затварящ механизъм

По-голямата част от смесителните батерии Vidima са снабдени с керамични затварящи механизми 40 и 47 mm Ideal Standard. Нека припомним, че Ideal Standard е компанията, която внедри керамичния диск като уплътнителен елемент и стана предвестник на технологичната революция в областта на смесителите. Днес над 320 млн. керамични механизми Ideal Standard са вложени в смесители от целия свят. Те непрекъснато се усъвършенстват не само по отношение на дълговечност и надеждност, а и в посока на подобрен комфорт, икономичност и безопасност при употребата. Последната иновация, керамичният затварящ механизъм с CLICK система, предоставя на потребителя усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода, водоспестяваща функция и увеличена работна зона на ръкохватката 120°, като улеснява контрола на температурата в зоната на комфорт (34°C-42°С).


Система за лесен монтаж Top Fix

Тази система осигурява бърз и лесен монтаж на стоящите смесители. Смесителят се поставя в съответния отвор на мивката, а през отвора на повдигача на изпразнителя се притяга към мивката с помощта на специално ключе, намиращо се в опаковката. Easy Fix. Тази система осигурява лесен монтаж на смесителите, благодарение на специалната конструкция на гумената подложка и металната шайба. Това ви позволява да затегнете гайката върху шпилката бързо и без помощник.


Вграден аератор

Вграденият в чучура аератор (VidimaStorm) придава елегантен вид на смесителя, без да нарушава изчистената линия на дизайна. С ключе, което се намира в комплекта, лесно и удобно се обслужва смесителя при подмяна или почистване на аератора. По този начин аераторът е защитен от вандали и прави смесителя подходящ за използване на обществени места.


Скрито присъединяване

Всички стенни смесители са със стандартно присъединяване към водопроводната мрежа с гайки и холендри. В някои колекции смесители (VidimaLux, VidimaStorm) се прилагат нов тип розетки, които скриват холендровите гайки. При други (SevaMix) се използват цилиндрични гайки с цел пълното скриване на холендрите от розетката. Скритото присъединяване подобрява естетиката на смесителя, а също така има отношение към лесното поддържане на чистота.

За контакти:

  • Телефон: 0889403723
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Севлиево