Бигла Транс ЕООД - товарен транспорт

Оценете
(78 гласа)

„Бигла Транс” ООД - гр. София е създадена с цел да подпомага строителните компании и предприемачи, заети в областта на индустриалното и жилищно строителство. Фирмата  специализира своята дейност в извършване на услуги със строителна механизация, товарен транспорт и доставка на строителни материали.

Основните дейности, които извършва фирмата са:

- Земно - изкопни и насипни работи;

- Извозване на строителни отпадъци;

- Вертикални планировки;

- Механизирано разрушаване на сгради, бетонни и скални маси;

- Извозване на земни маси и отпадъци;

- Подравняване, настилане на терени, паркинги, локални пътища;

- Транспортни услуги;

- Доставка на инертни и други строителни материали;

- Специализиран транспорт на строителна механизация.

От основаването си до сега, стремежът на екипа на фирмата е да отговори изцяло на нуждите на динамично развиващия се строителен бизнес, чрез разширяване и усъвършенстване на услугите, с цел постигане на комплексност в предлагането.

Поддържане на отлично качество на услугите, по-висока производителност и ефективност, както и изграждане на професионални, коректни и колегиални отношения с партньорите на фирмата са част от основните ни принципи на работа .

Ползваме се с доверието на своите клиенти благодарение на качеството на предлаганите услуги , изпълнение на поетите ангажименти в срок и коректно отношение.

Разширяваме асортимента от услуги чрез закупуване на нови и отговарящи на съвременните изисквания строителна механизация, съоръжения и транспортни средства от водещи световни марки/ Liebherr, Mercedes, MAN, НАММ и др./, доказали своята надеждност, ефективност и производителност.

Фирмата разполага с голям асортимент от техника и квалифицирани специалисти с нужния опит за качествено изпълнение на Вашите специфични желания.

За контакти:

  • Телефон: 0885709790
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ОПЪЛЧЕНСКА No 46-48, ет. 8
  • Карта: