Магазин за вино РЕГИОН

Оценете
(61 гласа)

В магазин РЕГИОН предлагаме безплатна дегустация на вина от всички винени региони в страната. Концепцията на винен магазин Регион е да представи пред своите клиенти възможността да се запознаят и да опитат от голямото разнообразие от качествени български вина  приготвени както от типични български сортове – като мавруд, широка и млада мелнишка лоза, гъмза,  рубин, карловски или червен мискет, димят, тамянка и др. така и традиционно силно представините сортове като – мерло, каберне совиньон, сира, каберне фран, пино ноар, совиньон блан, шардоне, траминер, рийзлинг,мускат отонел, пино гри и др., но заради различните климатични и географски особености, както и богатото разнообразие от почви и водни корита, всичкото това взето заедно създава предпоставка за един уникален тероар, от който особено през последните години майсорите енолози успяват да създават наистина много силни, впечатляващи изапомнящи се вина.

Изборът ни да се спрем на по малки и по малко известни винарни не е случаен, от една страна се опитваме да популяризираме страхотните вина които се приготвят в тези малки бутикови винарни, които изцяло залагат на качеството за сметка на количеството, и затова в тези изби много често излизат лимитирани серии вина, не рядко от порядъка на 2000 – 3000 бутилки от даден вид, и от друга страна, защото вярваме че тези малки шата заслужават нашето внимание и те трябва да бъдат представени пред вас ценителите и любители на българското качествено вино.

 

Продукти и услуги:

Български вина от всички винени региони в България, както и аксесоари, кутии и малки стелажи за вино.

Предлагаме безплатна дегустация.

Цени:

В магазина се предлагат вина, в различен ценови клас, както на цена от 8.00 - 10.00 лева, така и за 100.00 – 200.00 лева.

Отстъпки:

Магазина предлага варианти за различни отстъпки.

Работно време:

Април - октомври

10:00 – 22:00 часа без почивен ден

 

За контакти:

  • Телефон: 0898474989
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Несебър
  • Адрес: ул. Хемус 4
  • Карта: