Стандартни и индивидуални конструкции за машини - Родиз ЕООД - Костинброд

Оценете
(1 глас)

Родиз ЕООД е с дългогодишен опит в областа на проектирането, дизайна и в крак с бързо развиващите се технологии в сферата на Self-service machines.Предлагаме широка гама стандартни конструкции за машини, а също така разработваме индивидуални модели.

Нашите машини са оборудвани с всички необходими устройства за разплащане с банкноти и монети, визуализация с обикновени или „Touch screen” монитори, компютърна конфигурация, захранване и окабеляване по спецификация на клиента съобразена с използвания от него софтуер. Фирмата работи директно с водещите производители на хардуер, което  гарантира високо качество.

За да постигнем високото качество, кратки срокове за изпълнение и голяма серийност на продуктите  през 2007г. изградихме собствена база, с площ от 4000м2 за производство, монтаж и складови площи. Разполагаме с модерно оборудване с „CNC” машини за прецизно обработване на метала и система за прахово боядисване „ГЕМА”.

Процеса на производство в Родиз ЕООД е цялостен, което включва рязане на детайлите, огъване, заваряване, почистване и боядисване.

Проектиране по проект на клиента

Родиз ЕООД е специализирана в конструиране и проектиране на метални конструкци за машини. За нас дизайна и функционалността на изделието са еднакво важни. 3D проектирането е сложен процес кадето се създават всички необходими елементи на изделието, след което се монтират виртуелно. По този начин се работи изключително прецизно и могат да се видят предварително недостатъците при експолоатацията на бъдешия продукт и да се избегнат. Проектирането включва изработването на прототип за удобрение.

Можете да изпратите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли или продукт. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Лазерно рязане на метални детайли 

Лазерното рязане се използва когато имате детайли със специфична форма, когато се изисква точност на размера до 0,01 мм или дебелината на материала го изисква.
Предлагаме лазерно рязане на ниски цени в кратки срокове. Работим както с наш така и с материал на клиента. Разполагаме с машини за лазерно рязане TRUMPF и нов Фибер лазер. 
Лазерно рязане на детаили от: черна стомана, неръждаема стомана, алуминий, мед, месинг.

Щанцоване/перфориране на метални детайли

Разполагаме с CNC щанцоващи машини и богата гама инструменти. Изработване на метални решетки, декоративни панели, метални капаци и др.

Изпратете вашите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Огъване на метални детайли

Изпратете вашите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Прахово боядисване

Работим с утвърдени производители на бой и лакове, който гарантират високо качество на боята след изпичане, устойчивост на удар и драскотини. Също така различна боя за изделия предназначени за вътрешна и външна употреба.

Освен цвят клиентите могат да избират и различна повърхност : гладка, текстура и шегрен.

Фирмата работи със система за боядисване “GEMA”. Избор на цвят по каталог RAL.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и гарантираме високо качество на нашите услуги и опазване на фирмената тайна на всеки клиент.

 

За контакти:

  • Телефон: 0888451847 / 0885098773
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: с. Голяновци, Костинброд
  • Адрес: ул. Централна лаката 2
  • Карта: