Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД - Топлоизолации и звукоизолации за енергоефективни сгради Костинброд

Оценете
(90 гласа)

Rigips е част от Saint-Gobain – една от водещите индустриални компании в света. Групата предлага устойчиви решения за икономия на енергия и опазване на околната среда. С близо 170.000 служители в 66 страни и 12 изследователски центъра, през 2017 година реализират оборот от 40,810 млрд. евро. Повече информация за Saint-Gobain ще намерите на страницата www.saint‐gobain.bg.

Производството и дистрибуцията на строителни продукти на гипсова основа под марката Rigips е основна част от бизнеса на Saint-Gobain със строителни материали – компанията е най-големият производител в света на гипсoкартон и гипсови мазилки със 135 производствени предприятия за гипсови продукти по целия свят.

Rigips, предлага разнообразни системни решения, включително всички необходими компоненти за модерно сухо строителство и дизайнерско вътрешно преустройство.

С марката Rigips се разработват, произвеждат и продават наред с гипсoкартон още, аксесоари и изолация за приложение в сгради, както и за специално приложение.

Така Saint-Gobain Rigips е компетентният партньор за съвременни и устойчиви решения за вътрешно строителство и дизайн, както и за висококачествени системи за звукоизолация, противопожарна защита, топлоизолация и за акустика.

 

ГИПСОВИ МАЗИЛКИ И ШПАКЛОВКИ

 

Каталог гипсови продукти Rigips
Rimano

Rifin
Гипсови лепила
Гипсови машинни мазилки
Други
Грундове

 

 

офис Варна
гр. Варна, п.к. 9009
бул. Янош Хунияди № 31
Бизнес сграда ЛМ

За контакти:

  • Телефон: Тел.: + 359 2 489 95 00 Факс: + 359 2 489 95 07
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Костинброд
  • Адрес: ул. Император Константин Велики 13
  • Карта: