Алмер ЕООД - производство на опаковки

Оценете
(26 гласа)

Фирма Алмер ЕООД е създадена през 2002г., с цел предлагане на опаковъчни решения на българския пазар. С повече от 14 години опит, постигнахме добри резултати, обслужвайки нашите клиенти с най-добрите възможни за тях опаковъчни решения. Ние можем да изпълним Вашите изисквания за привлекателна опаковка, защото следим най-новите тенденции на пазара и ги прилагаме при производството на нашите изделия със стремеж да поддържаме най-високо качество на оптимална цена. Резултатът може да видите в раздел Продукти, както и във всеки магазин.

Като динамична и постоянно развиваща се фирма, Алмер ООД приема нови предизвикателства от 2002 г. насам, с цел подобряване и разширяване на предлаганите от нас продукти и услуги. Сега освен опаковки и опаковъчни материали, предлагаме и технологични решения – машини и суровини -ингредиенти, предназначени за всички сектори на хранително-вкусовата промишленост. Вече може да присъстваме в цялостния производствен процес на нашите клиенти, от началото до самия край, без да правим компромиси в качеството и със същата прецизност и професионализъм на работа, с които Вие – нашите ценни клиенти сте свикнали и очаквате от нас.

Всички предлагани от нас продукти притежават сертификати за качество като BVQI, BRC, HACCP, ISO 9001:2000:22000

Разполагаме с големи складови площи в гр.София.

Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-подходящите решения за Вас.

Мисия

 

Ние имаме за цел да следим и прилагаме технологичните новости в нашата област. Бихме искали чрез тази наша прецизност и професионализъм да отговорим на Вашите очаквания и да бъдем водеща фирма, както на българския, така и на световния пазар.

 
 

Ценности

 

Алмер ЕООД има ясно дефинирани ценности, които са в основата на фирмената идентичност и взаимоотношенията с партньори, клиенти и служители. Фирма Алмер следва принципите на бизнес етика, лоялност и отговорност към клиентите си. Ценностите ни чертаят пътя за успешна реализация на мисията на компанията и изграждането на пълноценна визия. Нашата стратегия е висок професионализъм, изразяващ се в непрекъснатото генериране и разработване на нови проекти – продукти и технологии за изграждане и внедряване в областта на хранителната индустрия. Стараем се да бъдем най-добрия избор за висококачествено и надеждно сътрудничество. Стремим се да удовлетворяваме потребностите на клиентите чрез Иновативни решения и Високо качество на продуктите и услугите. Нашите цели са ясни: поддържане на високи стандарти, коректни отношения и професионално обслужване. Стимулиране на иновациите и професионалното развитие на нашите служители.

Нашият успех е свързан с успеха на клиентите ни.

 
 

Услуги

 
 • Създаване на интересен дизайн в съответствие с целта на продукта и район на разпространение.
 • Постоянен контакт с клиентите, обсъждане на всяка стъпка в реализация на продуктите.
 • Възможност за съхранение на закупената от клиента стока в наш склад.
 • Алмер ЕООД разполага със специализиран технолог в областта на суровини и ингредиенти.
 • Сервизно обслужване на машините 24 часа в денонощието.
 • Доставка на място определено от клиента.

За контакти:

 • Телефон: 029442620 / 0888961728 / 0878961731
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: София
 • Адрес: кв.Враждебна, ул.Челопешко шосе 15
 • Карта: