Стефанов - Иван Стефанов 04 ЕООД

Оценете
(0 гласа)
„Стефанов-Ив.Стефанов-04” ЕООД е една от проспериащите фирми в областа на месопреработването е „Стефанов-Ив.Стефанов-04”ЕООД, намираща се във Великотърновска област. Предприятието предлага продукцията си на пазара от 1998 година, като през годините увеличи капацитета и продуктовата си гама многократно.
Богатия асортимент от колбаси и деликатеси е съчетание от уникални рецепти, незаменими вкусови качества, доказани през годините както от удовлетвореноста на клиентите, така и с многото отличия от различни изложения.


Колектива наброява 100 човека, като смело може да се заяви, че работниците и специалистите са с едни от най-високите квалификации в бранша. По-голяма част от заетите в производството са от самото създаване на предприятието, като има вече и по две поколения от семейства. Успехите през годините са плод на много упорит труд в търсене на пазари и налагане марката „Стефанов”- гаранция за високо качество и вкус, изключително добре приемани от търговските партньори в страната.
 
left
 
От всички изложения , в които взема участие през годините, продукцията на фирмата винаги е печелила награди –златни медали от „Месомания, от „Пловдивски панаир” и т.н.От 2008 година предприятието е защитило и сертифицирало за работа едни от най-високите стандарти гарантиращи високо качество и безопасност на произвежданите храни- до 2013 г –ISO 22 000:2005, а от 2014 година FSSC 22 000.Продуктите на фирмата успешно се продават във всички държави на Общноста.