Профикс ЕООД - Поливни системи град Велико Търново

Оценете
(97 гласа)

 

Услуги

Капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление за пълноценно поливане и максимално добро съотношение цена - качество.

Реализираме проекти за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство, и правим всичко това, поставяйки три фактора на първо място: качество, икономичност и надеждност.

  1. КОНСУЛТАЦИЯ

„И най-дългият път започва с първата крачка.” Заповядайте в нашият градински център на ул. Александър Княз Батенберг №4 (над спортна зала). Независимо дали сте производител или общински представител или просто искате да напоите градината си в къщи, в Профикс ще Ви помогнем и насочим с най-важната информация, от която имате нужда, за да се стартира всеки един проект. От презентация на фитингите, които използваме до професионални съвети относно поддръжката – тук е мястото, на което ще Ви бъде обърнато специално внимание. Гарантираме, че ще излезете с отговорите на най-важните си въпроси.

  1. ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ

Ние предпочитаме подход, базиран на личен контакт и за това сме предвидили първата стъпка от изготвянето на проекта да бъде взимането на размери и личното запознаване с условията и особеностите на обекта.Нашият сертифициран проектант ще се съобрази с всеки един детайл и ще вземе в предвид Вашите изисквания и желания при изготвянето на индивидуалния Ви проект – било то проектиране на малки и големи дворове, обществени паркове, овощни и зеленчукови градини или спортни терени, благодарение на нашия опит можем да Ви помогнем с всичко . Още на този етап ще можете да получите и приблизителна идея относно обема на работата, която предстои да бъде извършена и оферта за стойността на проекта.

  1. МОНТАЖ

Нашите професионални монтажисти могат да се погрижат за всичко: инсталиране на помпа/хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата. При приключване на монтажа и успешно тестване, идва и последната стъпка: да Ви запознаем с детайлите относно настройването и функциите на готовата Ви система.

  1. ПОДДРЪЖКА

Тук, може би, е едно най-големите ни предимства: никога не обръщаме гръб след реализиран проект. Всяка поливна система има нужда от поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване. Тъй като работим с един и същ партньор и напълно съвместими части, винаги можете да разчитате, че при нас ще има всичко, от което имате нужда. Можете да се възползвате и от специалното ни предложение за абонаментна поддръжка, която включва в себе си зазимяване и последващо тестване на системата преди стартиране на новия сезон или еднократно посещение за диагностициране на проблем или промяна във вече съществуващи системи. Използваме професионални преносими компресори, с които можем да изпълним услугата дори при липса на електрически източник.

071_MOD_chiara-mod.jpg 0pZIRuG7TQ4GSvPS43xa.jpg 5AltSprinklers.jpg JzH2PZmdsV5ppUJWbb9h.jpg OM-MTS_Lavoro_162_CopAut17_fondo_chiaro-chainsaw.jpg TRN_OM_Lavoro_0055_OM108L18.jpg TRP_OM_Lavoro_5299_ARTIK72ELDTm.jpg drop-irrigation_2.jpg jpg.jpg maxresdefault-4.jpg oh9uqaFVbgVTgpkINDWU.jpg product_1556.jpg water-pumps.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0878 36 87 77
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Велико Търново
  • Адрес: ул. Княз Ал. Батенберг 4
  • Карта: