Делфи Пур ЕООД | Почистване на домове и офиси във Варна | Третиране на болнични отпадъци Русе,София,Варна,Велико Търново,Габрово и Търговище

Оценете
(1 глас)

Защото чистотата е от изключително значение не само за вас, но и за вашите близки. Тя изгражда впечатление в хората, независимо дали става въпрос за вашия дом или бизнес.

Делфи – пур ЕООД започва своята дейност през 2016 г. като малка почистваща фирма с управител Пламен Тодоров Тодоров, която бързо набира нови клиенти и се доказва на пазара. Нашата мисия като фирма за почистване е да осигурим качество и безупречно изпълнение на поставените от вас задачи. Фирмата работи в сферата на поддръжката на: офиси, заведения, производствени помещения, височинно измиване по алпийски метод на стъкла и дограма, и др. Делфи – пур ЕООД предлага също така и озеленяване и поддръжка на градини, изграждане на поливни системи, почистване и поддръжка на аквариуми. 

За ваше удобство предлагаме абонаментно почистване, което е спрямо изготвена индивидуална оферта. Почистването включва всичко, което е необходимо за съответното помещение, независимо дали е вашият дом или офис, ние подхождаме с внимание към всеки обект.

За да направим оглед на обекта и индивидуална оферта е нужно да се свържете с нас, а след това ние ще извършим договорените услуги в удобен за вас ден и час.

Не се колебайте, свържете се с нас за допълнителни въпроси. 

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ

цена 3.00 лв* / m2

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

цена 1.50 лв* / m2

СЛЕДРЕМОНТНО ПОЧИСТВАНЕ

цена 3.00 лв* / m2

*Всички цени са без ДДС. Минимална поръчка - 90 лв без ДДС.

 

ОБЕКТИ:

- Хотел & SPA Азалия,Св. Св. Константин и Елена 

- Хотел & СПА “АСТЕРА

- Вила "Буров" -Ресторант "Deluxe"

- Piano Bar Sinatra,Варна

 
ScreenHunter_1710-Apr.-08-10.14.jpg ScreenHunter_1711-Apr.-08-10.14.jpg ScreenHunter_1711-Apr.-08-10.15.jpg ScreenHunter_1712-Apr.-08-10.15.jpg ScreenHunter_1713-Apr.-08-10.15.jpg

 

 

За контакти:

  • Телефон: 0899 806 077
  • Град: Варна
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: