Погребална агенция Анастаси

Оценете
(45 гласа)

Съвет към вас

Търсете съдействие единствено и само от квалифицирани погребални консултанти на оказаните за целта места! Не се доверявайте на случайни прихващачи, на които липсва професионален опит. Денонощна погребална Агенция „Анастаси” извършва цялостна организация на ПОГРЕБЕНИЯ и КРЕМАЦИИ, специализиран транспорт в страната и чужбина, печат на експресни НЕКРОЛОЗИ - ламиниране, траурни стоки.

Колко струва погребение в софия?

Всяка погребална агенция определя цените спрямо предлаганите услуги. Погребална агенция Анастаси се стреми да поддържа изключително ниски цени, съобразени с тежката икономическа обстановка в България. Изборът на траурна агенция е важен, защото първоначално обявените често ниски цени за траурни услуги се увеличат многократно. "Анастаси" поддържа едни от най-ниските реално заявени преди ритуала и фиксирани цени за погребални услуги в София.

Погребален ритуал

ПОГРБАЛНИЯТ СЛУЖИТЕЛ на агенцията може да Ви помогне по този въпрос. Веднага след като се съобщи на погребалната агенция за случая, неин сътрудник се отправя към болницата или дома и оттам доставя тялото в хладилната камера на погребалната агенция. Един от роднините, представляващ интересите на семейството по време на срещата трябва да обсъди с Погребалния агент приготовленията, които трябва да се направят и да се договори с него за това, колко тържествена да бъде церемонията, да се уточнят всички детайли и нюанси.

 

 Кремация

 

Погребение

 

Транспорт

 

За контакти:

  • Телефон: 0876110049
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ул.Сан Стефано №22А
  • Карта:
Още в тази категория: « Билдконсулт ООД Румел ЕООД »