Алекстрек ЕООД - пешеходен туризъм и планинско катерено София

Оценете
(0 гласа)

Фирма Алекстрек ЕООД е създадена с основна дейност пешеходен туризъмпланинско катерене и основна мисия с приключенски дух към екстремни преживявания. Алекстрек организира планински обходи в страната и чужбина. Екипа на Алекстрек се състои от професионални планински катерачи, обичат пътешествията, планинските изкачвания и изпитват любов и респект към планината. Някой от тях са с 25 годишен опит в катеренето. Тяхната цел е да побеждават предизвикателствата, да предизвикват силни емоции във всеки и да го заразят със своя силен приключенски ентусиазъм. Организират походи и изкачвания в планините. 

Целият екип са изключително добри професионалисти, всеки от тях се хвърля в авантюрите с голямо вдъхновения и отговорност, имат нужната подготовка, благодарение на което покоряват всеки маршрут с лекота и удоволствие. 
"Пешеходният туризъм е най-сигурният начин да бъдем здрави, да се отървем от много болести и да предотвратим появата им". С това мислене живее и екипа на Алекстрек. Алекстрек осъществява мечти, дарява ви с незабравими моменти, завеждайки ви до най-прекрасните кътчета на земята! Алекстрек предлага маршрути за начинаещи, средно напреднали и напреднали планинари.

Екипа на Алекстрек се състои от професионални планинари, скиори и пътешественици. Имат богат опит в изкачванията в екстремните преживявания и планинското катерене. Обиколили са планините както в България, така и извън страната. Всеки един от тях е страстен пътешественик, умее да накара хората да релаксират изцяло, да ги пренесе на друго място. За тях движението е спокойствие и здраве. Ценители са на природата, нетрадиционното и приключенията. Следват стотици екскурзии и пътувания сред Природата, изкачвания на български и чуждестранни върхове! Огромната им обич и респект към Планината ги тласкат постоянно към нея. Обичат много да пътешестват основно на изключително далечни и нестандартни дестинации, където чудната природа е съчетана с уникален местен бит и култура!

 

За контакти:

  • Телефон: 0882512444 / 0885640655
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ж.к. МЛАДОСТ 4, бл. 495, ПАРТЕР
  • Карта: