ЕКОАЛ ООД

Оценете
(0 гласа)

За нас

Фирма ЕКОАЛ ООД е с дългогодишен опит в сферата на предоставяне на висококачествени услуги и търговия със квалитетни стоки и материали за нуждите на предприятия от индустрията, транспорта, селското стопанство и крайни потребители, като в същото време е ангажирана и към опазването на природата и околната среда.

На база на отлично разработена ефикасна транспортна мрежа, търговската стратегия на ЕКОАЛ ООД е насочена към предоставяне на отлични възможности за задоволяване потребностите на нашите клиенти чрез лесен достъп до предлаганите от нас стоки и услуги в търговските обекти на ЕКОАЛ ООД, на територията на Източна България. Целта е постигане на максимално комплексно обслужване на клиентите ни в дадения регион, при минимални транспортни разходи за двете страни в посочени и желани от клиента възможно най-кратки срокове.

Благодарение поддържането на асортимент от над 26 000 различни артикула в наличност и на натрупания над 20 годишен опит в сферата на продажби на равностойни в отношение “качество–цена“ продукти, фирмата се утвърди като успешен, отговорен и надежден партньор за многобройни български и чуждестранни фирми.

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти и създадените многобройни дългогодишни контакти и добри практики с български и чуждестранни фирми са отлична предпоставка ЕКОАЛ ООД да е в състояние да отговори на всяко Ваше запитване и да изпълни коректно всяка една Ваша заявка за доставка.

На всяко направено от Ваша страна запитване с удоволствие ще изпратим оферта за възможностите ни за доставка на необходимите Ви стоки.

Отзивчивостта, компетентността и непрекъснатият режим на работа с клиенти на служителите в складовете и магазините на ЕКОАЛ ООД ни дават възможност да защитаваме слогана на фирмата – “24 часа заедно”.

За контакти:

  • Телефон: 084661530, 0878149005
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Разград
  • Адрес: бул. Северен булевард 1
  • Карта: