МСК Проект ЕООД - проектантска фирма град Кубрат

Оценете
(36 гласа)

Проектирането на сгради от страна на МСК Проект ЕООД (административни, производствени и жилищни сгради) е основната дейност на фирмата.

В работата си фирмата се позовава на своя опит, специалистите проектанти и строители и на стотиците завършени обекти на територията на цяла България.

При проектирането на сградите, основно конструкции от стомана и стоманобетон, фирмата следва своя уникален стил на работа в съчетание с най-новите тенденции в архитектурата и добрите практики в строителството (административното, производственото и жилищното строителство).

Проектантска дейност на строителна фирма МСК Проект

Основните области, в които е съсредоточена проектантската дейност на строителна фирма МСК Проект ЕООД са:

  • Проектиране на производствени и селскостопански обекти, в това число и силозни стопанства
  • Проекти за бензиностанции
  • Архитектурни проекти на обществени и административни сгради
  • Проектиране и на жилищни постройки
  • Проекти за реконструкции и ремонтни дейности МСК Проект

Много офиси, домове, ферми и публични сгради са включени в портфолиото на проектантската фирма. Множество доволни клиенти и партньори са работили и работят с фирмата. Десетки стоманени конструкции свидетелстват за качественото изпълнение на поетите ангажименти.

Проектирането на различни по предназначение постройки и сгради е дейност, изпълнявана от МПС Проект в продължение на години и през цялото това време нейните служители стават все по-квалифицирани, опитни и мотивирани. Основната фирмена политика е насочена изцяло към удовлетворяването на клиентските поръчки, като това, разбира се, винаги е в съчетание със следването на тенденциите в строителната и проектантската дейност. По този начин МСК Проект може да гарантира високото качество на проектираните от нея постройки. Проектирането на сгради е в основата на тяхното изграждане и именно това прави работата на фирмата толкова отговорна и специфична.

Вижте най-значимите проектирани сгради и изградени строителни обекти на МСК Проект в съответните категории:

Проектиране на стоманобетонови конструкции и стоманени конструкции е част от дейността на проектантска фирма МСК Проект, чието седалище е в град Кубрат, но изпълнява поръчки на територията на цяла България.

МСК Проект ЕООД е специализирана в проектирането на стоманобетонови и стоманени конструкции, в частност, както и в строителното проектиране, като цяло.

Фирмата е съществува като юридическо лице от 2008 година с основна дейност архитектура и проектантска дейност, но това далеч не е началото на нейното съществуване, тъй като тя е наследник на ЕТ Проект 2000 – Живко Мичев.
Цялостен архитектурен дизайн за строителни обекти

МСК Проект ЕООД е в състояние да предложи цялостен архитектурен дизайн за строителни обекти, започвайки от идейния проект. Тъй като фирмената философия е насочена към клиента и неговите конкретни нужди, фирмата може да осигури специалисти, които да изготвят качествен инвестиционен проект, съобразен с индивидуалните характеристики на всеки конкретен обект.
Проектиране на стоманобетонови конструкции - предприятие за преработка на мляко Маклер Комерс

предприятие за преработка на мляко Маклер Комерс

Като част от основната й дейност по проектиране на конструкции от стоманобетон и стомана, строителната фирма изгражда визиите за промишлени обекти и производствени халета – складове, цехове, мандри, кравеферми и други предприятия.

Проектирани са силозните стопанства в редица населени места (градове и села) в България – Разград, Исперих, Търговище и т.н.

Част от архитектурните услуги, предлагани от фирмата са съсредоточени върху проектирането на бензиностанции и газстанции, като същността на този тип услуги е именно проектиране на стоманобетонови конструкции или постройки от стомана.

МСК Проект ЕООД е проектирала също и множество административни и офис сгради, както и търговски комплекси, супермаркети, кооперативни пазари и други.

Проектантската фирма има архитектурни проекти на различни завършени обекти от областта на жилищното строителство – многофамилни блокове, кооперации и еднофамилни къщи.

В областта на проектирането на стоманобетонови конструкции проектантска фирма МСК Проект притежава богат опит, квалифицирани кадри и мотивирани служители и изпитана фирмена политика, насочена изцяло в полза на клиента.

 

За контакти:

  • Телефон: 0887274916
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Кубрат
  • Адрес: пл. Възраждане 5, ет. 3, офис 1
  • Карта: