СИТИ ХОУМ ПАРК ЕООД - Строително проектиране град София

Оценете
(1 глас)

„CITY HOME PARK" Е СТРОИТЕЛНО – ИНВЕСТИЦИОННА КОМПАНИЯ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В ПРОЕКТИРАНЕТО, ДИЗАЙНА И СТРОИТЕЛСТВОТО.

 

От 15 години ние създаваме и изграждаме едни от най-качествените, естетически издържани и безупречно технически изпълнени сгради и комплекси. Имаме зад гърба си изпълнени над 100 хиляди РЗП и продължаваме напред.

Фирмата разполага със собствена материална база, включваща транспортни средства, лека и тежка механизация, инвентарни кофражи, скелета. С екип от специалисти в оперирането с недвижими имоти, консултантството, интериорния дизайн и проджект мениджмънта обхващаме пълния спектър от услуги в този сектор. Ние гарантираме високо качество и отлично обслужване.

За нас работата с клиента е удоволствие, а удовлетворяването на изискванията му – професионален ангажимент.

Строителството не е само тухли и скици. То е и философия, гледна точка към света - такъв, какъвто е днес и какъвто искаме да го видим в бъдеще. Когато създаваме нов проект, първото за което мислим са хората - как да се чувстват комфортно и уютно в дома си. Второто е околната среда - нашите проекти се вписват органично в настоящата среда и я подобряват. Вярваме, че всяка тухла трябва да бъде поставена с прецизност, за да създава сигурност и хармония в сърцата ни.

Най-голямата оценка за нас е и след 100 години хората все още да продължават да се усмихват при вида на нашите сгради.

 

ПРОЕКТИ

ПОСЕТЕТЕ НАШИТЕ ПРОЕКТИ. ВСЕКИ ОТ ТЯХ ИМА СОБСТВЕН САЙТ. В НЕГО МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ПОДРОБНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО, УСЛУГИТЕ, СТАДИЯ НА ЗАВЪРШЕНОСТ И ГАЛЕРИЯТА СЪС СНИМКИ.

За контакти:

  • Телефон: +359 886 500 000, +359 886 200 000
  • Град: София
  • Адрес: ул. Славянска 29, ет. 4
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: