JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 634

Надежда - счетоводна кантора град Свищов

Оценете
(44 гласа)

 

Счетоводна кантора ”НАДЕЖДА” е дружество , основано през 2001 г. Кантората е правоприемник на ЕТ”НАДКА ИВАНОВА” – фирма , която се занимава със счетоводни услуги и данъчни консултации от 1994 г. Управителката на фирмата Надка Иванова е специалист с висше икономическо образование и  над 30-годишен професионален опит в сферата на икономиката. Екипът на фирмата се състои от 12 служителки. По-голяма част от персонала е с висше икономическо образование и дългогодишен практически опит в счетоводното обслужване . В счетоводната кантора няма текучество на персонала, има служителки, които работят вече над 10 години в кантората.

 

Ние предлагаме висококачествени счетоводни услуги , компетентни данъчни консултации , административни услуги, услуги свързани с труда и работната заплата, задължителни регистрации в различни държавни и общински органи и много други услуги

Счетоводната кантора е на пазара на счетоводните услуги вече 15 години. Ползва се с много добро име в региона, това е предпоставка за дългогодишната обща работа с много от клиентите ни. Клиенти на кантората са над 100 микро, малки и средни предприятия. С някои от тях работим от 1994 г.

При нас клиентите получават бързи и компетентни консултации по текущи счетоводни и данъчни въпроси, ние се стремим да следим всички новости и промени в счетоводното и данъчно законодателство, както и да  консултираме клиентите си  по всякакви други финансово-счетоводни казуси. Ние предлагаме модерно и професионално счетоводно обслужване, работим с много добър счетоводен софтуер, който дава възможност за оперативна и точна информация за предоставяне на клиентите ни. Цялата информация , която следва да се изпраща  в НАП, НОИ , НСИ   и други инстанции се подава по електронен път. Извършваме електронно банкиране при извършване на плащания от сметките на клиентите ни. Ние извършваме не само задължителните плащания на осигуровки и данъци, но и всякакви други разплащания към контрагенти на нашите клиенти. Цените ни са на най-добрите възможни нива , които само една голяма и специализирана кантора като нашата може да си позволи.

Нашата кантора държи на индивидуалния подход към всеки клиент. По-голямата част от клиентите ни са и наши приятели. Ние гарантираме пълна конфендиционалност относно опазване на информацията за нашите клиенти.

Счетоводна кантора „Надежда” е пълноправен член на Асоциацията на професионалните счетоводни предприятия /АССП/ и е една  от основателите на асоциацията.

 

Услуги:

Счетоводна кантора „Надежда“ извършва широк набор дейности и услуги като:

  • Абонаментно счетоводно обслужване.
  • Годишно счетоводно приключване.
  • Съставяне на финансови отчети.
  • Личен състав и работни заплати.
  • Консултации в сферата на данъчното, трудовото и осигурителното законодателство.

Абонаментно счетоводно обслужване.

Сключването на договор за абонаментно обслужване гарантира цялостна защита на интересите на фирмата ви пред всички институции по повод воденето на нейното счетоводство, постоянни консултации с нашите специалисти, следене на разчетите с клиенти и доставчици, хронологично, синтетично, аналитично счетоводно отчитане на дейността по представени първични документи, съгласно Закона за счетоводството, Закона за данък върху добавената стойност и приложимите Счетоводни Стандарти, изготвяне на ежемесечни справки по Закона за ДДС, изготвяне на ведомости за работни заплати, Интрастат, изготвяне на Годишен счетоводен отчет и приложения, съгласно Закона за счетоводството и Счетоводните стандарти и изготвяне на Годишна данъчна декларация, съгласно Закона за корпоративното подоходно облагане.

Годишно счетоводно приключване.

Всички дружества в България трябва да изготвят Годишни финансови отчети, да попълват Годишна данъчна декларация, справки за Националния статистически институт и т.н. Фирмите, чиято дейност позволява или такива, които не са развивали дейност през годината, не се регистрирани по Закона за ДДС, нямат персонал, могат да не водят текущо счетоводство, а да прибягват до услугите на счетоводител еднократно след изтичане на финансовата година. Ние ви предлагаме услугата Годишно счетоводно приключване, която покрива всички законови изисквания за администрирането на вашата фирма от гледна точка на Закона за счетоводството, приложимите счетоводни стандарти, Закона за корпоративното подоходно облагане, Закона за данъците върху доходите на физическите лица и Закона за статистиката.

Съставяне на финансови отчети.

Ако вашия счетоводител не отговаря на изискванията на Закона за счетоводството и не може да съставя и подписва Годишните финансови отчети, тогава може да се възползвате от нашата услуга Съставяне на финансови отчети. Специалист от нашата фирма, които има необходимата квалификация по изискванията на Закона за счетоводството ще състави и завери или ще провери и завери финансовите отчети на вашето дружество.

Личен състав и работни заплати.

Тази услуга е включена в пакета Абонаментно счетоводно обслужване, но може да се сключва и отделно. Препоръчва се за фирми, които имат счетоводител, чиято заетост не позволява той да се занимава с личен състав, изготвяне на ведомости за работни заплати, подаване на болнични и декларации в Национални осигурителен институт и др. Срещу цена, много по-ниска от заплата на нов счетоводител ние ви предлагаме да поемем този ресор на вашата фирма. Тук е включено цялостното администриране на персонала – назначаване на трудов договор, регистрацията му НОИ, изготвяне на досие на служителя, длъжностна характеристика, изготвяне на ведомости за работни заплати, платежни нареждания за заплати и осигуровки, подаване на Декларации 1 и 6, носене на болнични листове в НОИ и др.

Консултации в сферата на данъчното, трудовото и осигурителното законодателство.

Искате да започнете да развивате бизнес в България, да разширите вече съществуващ такъв или просто да оптимизирате разходите си за данъци, работни заплати и осигуровки, обърнете се към нашите консултанти в областта на данъчното, трудовото и осигурителното законодателство. Ние ще ви обясним защо плащате и къде отиват парите, които превеждате на държавата, има ли по гъвкави законни схеми за намаляване на данъчната и осигурителна тежест върху вашата фирма и кои са всички закони, с които трябва да се съобразявате.

ScreenHunter_2320-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2321-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2322-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2323-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2324-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2325-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2326-Nov.-26-14.45.jpg ScreenHunter_2327-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2328-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2329-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2330-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2331-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2332-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2333-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2334-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2335-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2336-Nov.-26-14.46.jpg ScreenHunter_2337-Nov.-26-14.46.jpg

{/tabs}

За контакти:

  • Телефон: 063164077, 0888785235
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Свищов
  • Адрес: ул. Димитър Шишманов 4
  • Карта: