JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 633

БАЛЕКС-СП ЕООД - Дамски превръзки „My Secretʺ

Оценете
(67 гласа)
mysecret-prevryzki mysecret-prevryzki

Компанията "Балекс – СП" ЕООД е създадена през 2011 година. Тя е производител и разпространител на небезизвестната марка дамски превръзки „My Secretʺ.

Фирмата слага началото на своята дейност с една поточна линия за производство на ежедневни дамски превръзки.

В настоящия момент дружеството разполага с най-съвременно оборудване и автоматизирани мощности, оборудвани с цифрово-програмно управление на процесите за производство на пълна гама превръзки с регистрирана собствена търговска марка „My Secret”.

Продукцията на "Балекс – СП" ЕООД отговаря на всички норми, изисквания и стандарти за интимна дамска хигиена и е позната освен в България и в Украйна, Македония, Узбекистан, Словакия и Чехия.

Служител по контрола на качеството във фирма "Балекс – СП" ежедневно наблюдава всички етапи от производственият процес и следи за спазването на технологията за всеки отделен продукт. Материалите, които се влагат в дамските превръзки „My Secret” са произведени от водещи и утвърдени световни компании и всяка партида се придружава със съответните сертификати за контрол на качеството.
Всички продукти от серията „My Secret” са тествани в съответствие с нормите за качество на продукти за интимна дамска хигиена. Всяка произведена партида се контролира от оторизирани от Министерство на здравеопазването лаборатории. Цялата гама продукти е подложена на микробиологични тестове, за да се избегне риск от замърсяване с недопустими микроорганизми и патогенни, както и предотвратяването на нежелани алергични реакции. В дружеството ни има изградена система за входящ контрол по качеството на използваните материалите и произведените продукти.

 

Продукти:

  • Ежедневни превръзки - Sensitive 
  • Циклични превръзки - Sensitive 
  • Циклични превръзки - Drysilk 

За контакти:

  • Телефон: 0885 515 955
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Перник
  • Адрес: ул. Райко Даскалов, № 1
  • Карта: