Денонощни аптеки Ванда - град Стара Загора

Оценете
(43 гласа)

Денонощни аптеки "Ванда" предлагат голямо разнообразие от лекарства, козметични продукти, медикаменти и хранителни добавки. Може да намерите лекарствени средства за редки заболявания, онкологично болни и трансплантирани пациенти. В аптеките се продава инсулин, медицинска козметика и билки.

 

Квалифицирани специалисти са на разположение на клиентите и оказват компетентна помощ относно търсените лекарства, козметика и хранителни добавки. Стараят се да бъдат максимално полезни със своята работа, съвети и консултации.

 

В денонощни аптеки "Ванда" ще намерите всичко от което се нуждаете, относно Вашето здраве - лекарствени средства, медицински консумативи, тест ленти, глюкомери, апарати за кръвно налягане, санитарно-хигиенни и козметични средства и диетични храни за медицински цели.

В аптеки "Ванда" ще откриете голямо разнообразие от кремове, сапуни, гелове, слънцезащитни продукти, шампоани, детска козметика и лосиони. Аптеките предлагат санитарно-хигиенни средства, включващи почистващи мокри кърпи, носни кърпички в различни разфасовки, дезинфекциращи гелове и препарати и други.

Аптеки "Ванда" извършват продажба на  хранителни добавки. Разполагат с богат продуктов каталог на хранителни добавки, извлечени от натурални и лечебни билкови растения. Хранителните добавки са с високо качество на достъпни цени.

 

Аптеките работят с НЗОК. Изпълняват жълти и зелени рецепти.

 

ПРОДУКТИ:

* хомеопатия;

* лекарства;

* медицинска козметика;

* билки;

* хранителни добавки;

--------------------------------------------

НИЕ МИСЛИМ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

--------------------------------------------

КОНТАКТИ:

гр. Стара Загора, ул. "Димчо Стаев" №30Б

тел. 042 / 60 20 32

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 

Понеделник - Петък: 07:00ч. - 21:00ч.

Празнични дни: 08:00ч. - 20:00ч.

За контакти:

  • Телефон: 042 / 60 26 73
  • Град: Стара Загора
  • Адрес: бул. "Цар Симеон Велики" №84
  • Карта: