Еко Тейп ЕООД - тонери град София

Оценете
(84 гласа)

Тонер касети, зареждане и рециклиране.

Еко Тейп е основана в Италия през 2001 година. Основната дейност на фирмата е рециклиране на мастилено-струйни касети. През 2008 година се създава представителство в София - Еко Тейп ЕООД, което се занимава с презареждане и рециклиране на лазерни тонер касети за принтери. Така дейността се разширява с по-голям асортимент от предлагани стоки и перспектива и навлизане на нови пазари. Бързият растеж на Еко Тейп е резултат от удовлетворяване на клиентите посредством предлагане на широка гама от продукти и качество.

През годините Еко Тейп създава добри взаимоотношения с дистрибутори от Европа и предлага продуктите си на конкурентни цени. Еко Тейп е уважавана фирма с клиенти от цяла Италия, Гърция, а сега и България.

За рециклираните касети фирмата изкупува само първокласни празни тонер касети, доставени от фирми в България и цяла Европа. Това означава, че те се рециклират за първи път. Следващата стъпка е отварянето на касетата, почистването от остатъчния тонер и подмяна на всички части в нея, след което се зарежда с тонер съответен за нейния модел, следва сглобяване и тестване на принтер. За да гарантира качеството на своята продукция, фирмата тества всяка една тонер касета, преди тя да бъде опакована и готова за нуждите на клиентите.

Еко Тейп предлага:

- Принтери под наем

- Мултифункционални устройства по наем

 

 

За контакти:

  • Телефон: 02 / 825 70 94 ; Моб. тел:0888 29 74 67
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ул. Орион 33A
  • Карта: