Ясновидката Дида - Русе

Оценете
(91 гласа)

Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе!

Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН!

1.Предсказва минало и бъдеще
2.Открива и изчиства магии и родови проклятия
3.Събира разделени двойки и разпадни бракове
4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция

 

ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ:

Катерина, 35г. от Русе

Искам да благодаря на Дида, за това, че ми помогна!
Благодарение на нея се върнах към живота. Имах здравословни проблеми. Отидох при нея по препоръка на моя близка. Каза ми, че всичко се дължи на негативно влияние причинено от зложелателка. Само с няколко ритуала успя да вкара живота ми в релси отново!
Благодаря, Диде!

 

Надя на 45г. от гр. Русе
Запознах се с Дида случайно на едно празненство.
Изненада ме изключително много, когато започна да ми говори за неща от миналото, които никой друг освен семейството ми не знае. Предсказа ми и неща, които вижда , че ще се случат в бъдеще.
Първоначално бях доста скептична, но всъщност всичко, което предсказа се случи.
Радвам се, че имах възможността да се запозная с нея!
 
Елена, 40г.
Потърсих Дида, защото имах проблеми в личен план.
Не ми вървеше в любовта. В продължение на 2 години не можех да създам дълготрайни отношения с никой.
Ходих при различни ясновидци, които ми казваха, че имам направени магии. Уж правеха всичко необходимо, изчистваха ги, а нищо не се променяше.
Намерих контакт на Дида и й се обадих. Тя ми каза, че въобще нямам направени магии, а просто късметът в любовта ми е заключен. Направи ми амулет, който и до днес нося в себе си. Не след дълго се запознах със мъжа до мен, с който сме заедно от вече 3 години.
Диде, благодарение на теб открих сродната си душа!
Бъди щастлива!!

 

Павел - 38г.

Благодарение на Дида се събрах отново с любимата си.
След дълъг съвместен живот, множество скандали и несгоди съпругата ми пожела да се разведем.
Правех всичко по силите си да я разубедя, но тя беше категорична.
Свързах се с Дида и тя ми каза, че съпругата ми има направена бяла магия за любов от неин колега.
Казваше ми какво да правя, а аз следвах стриктно стъпките й. Успяхме да развалим магията и жена ми разбра, че аз съм човека за нея.
Вече сме заедно отново и сме по-щастливи от всякога!
Благодарности, Дида!
 
Яна, 28г.
С напътствията на Дида успях да получа повишение в работата.
Благодарение на нейните съвети и амулети ми провървя и ме оцениха! Сега искарвам повече пари, имам по- добра позиция и съм по-щастлива!
Благодаря ти, Дида!!


Веселина от Видин 

Енергията и способностите на Дида ме ”преродиха”. Срещнах се с нея, защото исках да знам, какво ми предстои. Двоумях се дали да приема покана за кратко пътуване с човек, с когото се познавах от много скоро. Дида видя и каза категорично НЕ. Видя лоши неща за него, които нямаше как да знам все още, но които впоследствие се оказаха верни. Предпази ме от много неприятно събитие. Оттогава Дида е като мой личен консултант - звъня й дори за дребни неща.Дария от Средец

Потърсих Дида, защото имах проблеми в брака. Имах нужда от помощ - знаех, че има някаква чужда намеса и ми трябваше човек с опит и умения. Насочиха ме към Дида - най-добра в събиране на разделени. Тя помага като първо вижда проблема, търси причината за него и после дава напътствия. Ходих при не я четири пъти, правихме различни неща/нещо като ритуали/, за да може да се отвори енергийното ни поле и след това да изчисти натрупаните негативи. Може да влияе и от разстояние, ако човекът не е при нея. 
Щастлива съм сега, добре се чувствам, обичана съм и вярвам, че всичко е с помощта на Дида.Светослава от Смолян


Потърсих Дида, защото почти бях убедена, че имам магия - болести, раздели, провали т.н.
За разлика от други тя беше категорична - нямаш магия, имаш заплетени енергийни полета и т.н.
Учудих, се че като много други ясновидци не ме излъга, че имам магия и не ми поиска сумати пари. Дида има сила да вижда и да помага. Това е нейната карма- Вярвам й напълно и препоръчвам, ако имате проблеми, съмнения - потърсете я.

 


Симеон от Варна, 38 г.


Потърсих Дида, защото съм чувал че открива на 100% направени магии. Аз мислех, че имам такава, защото всичко в живота ми изведнъж тръгна назад. Останах без работа, здравословно не бях добре, отношенията със семейството ми се влошиха. И мислех, че имам направена магия. Срещнах се лично с нея в Русе и за мое учудване тя каза: ”Не, ти нямаш направена магия. Всичко, което се случва на човек в живота е в неговата глава - съмнения, подозрения. Човек е това, което са неговите мисли.” Благодарен съм й, че беше искрена с мен. Не е от тези ясновидки, които като видят отчаян до безкрайност човек, ще го излъжат, за да му вземат парите. Тя е и добър психолог. Насочва човек към правилно мислене и действие. БЛАГОДАРЯ Дида, че те има и помагаш в трудни, безнадеждни моменти. Ралица от София:

”Изказвам невероятната си благодарност към Дида. Когато за пръв път й се обадих, не вярвах, че проблемите ми ще изчезнат. Със съпруга ми вече обмисляхме ин витро процедура, когато позната ми каза за Дида. Тя ми вдъхна надежда и каза, че ще забременя, просто трябва още малко време търпение. В момента съм майка на близнаци. Благодаря й. Тя е готова винаги да помогне на всеки!”Гергана от с. Маноле:


Дида е човек, който помага, съветва, напътства и не лъже. Тя ми помогна да разбера истината за приятеля ми, който ме е лъгал от години. В началото не исках да повярвам, въпреки, че тя вижда всичко случило се в миналото, но казвайки ми някои неща, които се случиха и в настоящето, повярвах на думите й. Помогна ми да прогледна истината и да продължа напред.

 

Симона 45г. Г, Разград.

Свързах се с Дида, защото дъщеря ми имаше много здравословни проблеми и не можехме да разберем от къде тръгва всичко.
Боледуваше през 1 седмица, с всеки изминал път все по- сериозно. Обиколихме множество специалисти, всеки ни препращаше към друг и никой не се ангажираше с лечение.
В момента, в който се свързахме с Дида ни прие веднага, въпреки че часовете й бяха запълнени с месец напред. Оказа се, че дъщеря ми има направена магия, от завистлива позната.
Дида направи ритуал за изчистване на магията, след което седмица , две след посещението при нея дъщеря ми се почувства по- добре.
Нямаше и помен от ада през който мина.

Благодаря ти Диде! Ти си нашия спасител!

 

Георги 62г. , Шумен:

Намерих Дида чрез препоръка от моя позната, тъй като синът ми беше тръгнал по много лош път.
Беше женен с 2 прекрасни деца. Всичко в семейството му изглеждаше прекрасно.
В един момент с Таня забелязахме голяма промяна в него. Отношението му към семейството се беше променило коренно. Избягваше да обръща внимание на децата си, снахата се оплака, че когато е вкъщи прекалява с алкохола, имало и случаи, в които с дни не се прибира.
Всички бяхме много притеснени, за това потърсихме помощ.
Дида каза, че синът ми има любовница, която му е направила магия за любов.
Започна да прави ритуали за изчистване на магията, направи амулети за любов и късмет на цялото ни семейство.

Скоро след срещана ни и направените от нея усилия нещата започнаха да се променят.
Синът ми влезе в релси и се върна при семейството си.

Сърдечни благодарности, от цялото семейство!

Бих искала да разкажа своята история и да споделя мнението си относно професионализма на Дида, тъй като съм сигурна, че има хора, които се намират в подобно положение и търсят изход.

Преди 1 година животът ми се преобърна. Не ми вървеше в нищо.
Нито в личен, нито в професионален план.

Правих няколко опита да започна работа, всичките бяха неуспешни. Беше ми трудно да се впиша във всеки един колектив, в който се опитвах. Просто не ме приемаха. С месеци търсих и все не намирах подходящо място. Нямах пари, беше ми изключително трудно.
Върнах се да живея при родителите си, тъй като нямах пари, с които да си плащам наема.
В родния ми град също направих няколко опита да започна работа, но те също бяха неуспешни.
Реших да потърся помощ. Намерих контактите на Дида и се видях с нея.

В момента , в който се видяхме думите и бяха „ Момиче, на теб въобще не ти върви „.
Каза ми доста неща от миналото, които бяха верни. Признавам си, не го очаквах. Честно казано до момента нямах доверие. Но тя успя да го спечели.
Каза ми, че нямам направени магии. Каза също и че единственото, което трябва да направя е да нося амулета за късмет, който ще ми направи.
Така и направих, прибрах амулета в чантата си. Само месец след като се видях с нея нещата започнаха да се променят. Близка моя приятелка ми каза, че в нейната фирма търсят асистент. Реших да опитам. Обадиха ми се за интервю и не след дълго започнах работа при тях.

Вече няколко месеца работя в тази фирма, изцяло съм удовлетворена от колектива и парите, които изкарвам. Успях да си стъпя на краката.


Благодаря Диде! "

 

Анита 43г., Свищов

Обадих се на Дида, защото в семейството ми настъпиха големи проблеми.
Съпругът ми, с когото бяхме заедно от 8 години започна да не се прибира вкъщи, избягваше ме, карахме се за щяло и нещяло. В последствие разбрах, че си има по- млада любовница.
Водили сме множество разговори за това, че трябва да направим всичко , за да съхраним семейството си, заради прекрасните деца, които имаме. Но той все едно не чуваше, беше като омагьосан.
Когато отидох при Дида ми каза, че въпросното момиче е направило любовна магия на мъжа ми.
Даде ми насоки какво точно да направя. Изпълних ритуалите стъпка по стъпка , както ми беше казала.
Малко след това нещата се уталожиха. Съпругът ми спря да излиза. Прекарваше цялото си свободно вереме с нас. Не беше останал и помен от предишното му държание.

Всичко се промени благодарение на теб Диде!
Благодаря ти от все сърце, че ми помогна да съхраня семейството си!

 

Даниела 28г., Самоков

Обадих се на Дида в много тежък период от живота ми.
Обстоятелствата бяха такива, че майка ми се разболя и в много кратък период от време я загубих. Само месец след това загубих и баща си. Мъката ми беше неописуема.

Аз също започнах да боледувам, ходех при различни специалисти – никой не можеше да ми каже от къде тръгва проблема.
В крайна сметка реших да се обърна към окултните науки.
Оказа се , че в семейството имаме направено родово проклятие, което „ трови „ всички ни.
Дида успя да го премахне. Оздравях, всичко се нареди по старому. Съжалявам само, че не се обърнах към нея по-рано.

Благодаря Дида!
Ти спаси живота ми!

 

Надежда 42г. , София

Обърнах се към Дида, защото се разболях. Бавно започнах да гасна, без да имам никакви проблеми. Уж здравето ми беше перфектно, а аз не се чувствах добре.

Преди година се влюбих лудо в един мъж. Женен мъж.
Аз бях сама, с две деца. Животът ни беше труден, след като мъжът ми ни остави.
Когато се запознах с Петър видях отново надежда. Той беше изключително добър човек, грижеше се за нас, като за свое собствено семейство.
В един момент обаче започнах да не се чувствам добре. Имах чувството, че ще умра.
Когато се свързах с Дида ми каза, че съпругата му ми е направила магия за смърт.
С няколко ритуала успя да я премахне и           аз отново стъпих на краката си.

Благодаря ти Диде!
Ти ме спаси!

 

 

 

За контакти:

  • Телефон: 0895608787
  • Град: Русе
  • Адрес: кв.Родина 1, ул.Чупровци №28, блок Фридрих Енгелс Г,бх.В,ет.1
  • Карта: