Ясновидката Фидес - Ясновидка град София

Оценете
(56 гласа)

Фидес е родена в Шумен, в дъщеря е на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов – непобедимия продължение на 12 г. борец в България и автор на незабравимата сентенция „Рънътъ прави борбътъ“. Представителка е на арабския етнос. Нейният дядо на име Хюсеин навремето пристигнал от Палестина, бил е лечител знахар.

От 6-годишна започва да „вижда“ невидими за другите хора неща – да открива загубени вещи, животни и хора. На 11 е вече прочута и Ванга я посочва за своя наследница. Работи и живее в Атина от дълги години. След време до нейните услуги прибягват и от полицията, като помощта й се състои в разкриването на тежки престъпления. Работи по случаите сестрите в Либия, „Гунински“, „Белнейски“, дъщерята на Брендо – Лара Банева. Сега пътува между София и Пловдив и помага на хората с арабска защита. 80 процента от пациентите на Фидес са медици. Вярват в силата й, особено когато са опитали всичко и няма никакъв шанс.

„Наскоро дойде при мен жена от Русе, майка на двама синове. Даде ми само имената им – Христо и Ивайло. Попитах: „Интересуваш се за Христо, нали? Защото виждам, че Ивайло е добре“. Христо е неврохирург, доскоро работел и както е здрав и прав, за два месеца развива рак. Жената идва три дена след като са го оперирали, и той беше в интензивното на командно дишане, на косъм от смъртта. Предстоеше му втора операция. Според лекарите нямаше никакъв шанс. Като всяка майка страдаше за детето си. Трепереше. Нищо не смее да пита, само се гледаме в очите. Много я беше страх какво ще й кажа. Сякаш поех всичко от него. Разболях се. Събрах границите на кръвното, сърцето ми започна да прескача, пих лекарства пред нея. След 40 минути й казах така: „Не съм пророк, но ще гледам да го вдигна. Той ще живее, уверявам те, че ще превъзмогне всичко! Няма рак“. После лежах два дни болна, но поддържахме връзка. Той се събуди, започна да се храни, сега е жив и здрав“, разказва Фидес най-пресния случай от практиката си. Оказва се, че на доктора са му сбъркали диагнозата, Фидес му помогнала с арабска защита от великите светци и може би това му е повлияло. Убедена е, че ако са я потърсили по-рано, щяла да му се размине и първата операция. Колкото и да не вярва в магии, видяла черно около него.

Човекът имал втори брак, от който му се ражда дете. Първата му жена ходила в ромската махала и му направила циганска магия.

Друг случай: „Идва от Пловдив едно момиче на 28 години с майка си. Изпада в депресии, никого не иска да вижда, душата й страда. Шест месеца ходене по мъките. Къде ли не са я водили – в Австрия, Германия, готвеха се да тръгват за Израел. След няколко срещи с мен мина всичко“. Кой й помага?

„18 години станаха, откакто работя с Великия светец. Ходила съм при него. Живее в Шаржа, летището на Дубай, и е жив светец. Той е вече на 109 години и възможностите му са намалели.

Спасява един човек на месец. Той пише сърцето на Корана, който е отпреди повече от хиляда и триста години.

Вади отвътре най-силните молитви и един месец ги преписва върху тензух и тезгях. Действат против завист, против злоба, против магии, против клевети, върху личния живот на човека и здравето му.

Имат кръвна и наследствена защита. Тя е много висша и се предава от майка на деца. Примерно, ако се прави на твое име, ти предаваш на децата си, те на техните деца и така до 9-о коляно. Косъм не пада от косата ти. Болести не могат да те ловят. Завист не може да те настигне. Дяволът никога не може да ти каже здравей. Човек с нечиста душа не може да разговаря с тебе. Ако има нещо мръсно, изчиства го и след това едновременно защитава“.

За контакти: