Eterim - Дифузиращи бижута и аксесоари

Оценете
(0 гласа)

Как започна всичко за ЕТЕРИМ?

Нашето пътешествие в света на ароматерапията стартира през 2016 година. Запалихме се по идеаята да предоставим достъпна и качествена ароматерапия за всеки. Пожелахме да разкрием тайните на ароматерапията на хората в България и превърнахме това в нашата мисия.

Първоначално стартирахме с малък и сплотен екип. Предлагахме няколко вид етерични масла и един ултразвуков дифузер. Открихме, че тези малки дифузери изпозлват най-ефективната технология за разпръскване на етерични масла. Чрез тях, молекулите на маслата не се променят. Отделно дифузерът за етерични масла овлажнава въздуха и има приятен дизайн. Стигнахме до заключението, че човешкият организъм намира най-голяма ползва от усвояването на етерични масла именно чрез дифузер.

Бяхме несигурни, имахме много неясноти. Бавно и постепенно започвахме да печелим доверието на посетителите на сайта ни. Превърнахме се в малко семейство от ентусиасти. Стъпка по стъпка чертаехме ползите от ароматерапията и усвояавнето на етеричните масла чрез дифузери. Не знаехме как хората ще реагират и как ще разберат нашето послание и мисия. Отдадохме се на това да развием познанията си, да се информираме и да предадем всичко научено.

Постепенно започнахме да разширяваме продуктовата гама. Добавихме няколко нови модела ултразвукови дифузери и етерични масла. Започнахме да се интерсуваме от различни композииции и смеси на етеричните масла. Искахме нашите посетители да се докоснат изцяло до вълшебния аромат на природата. В този момент осъзнахме нуждата от различни комплекти. Преценихме, че предлагането на дифузер, в компект с етерично масло, е най-ефективния и бърз начин за старт в света на ароматерапията.

Скоро се роди и идеята за стартиране на категорията дифузиращи бижута. Те са чудесен начин почитателите на ароматерапията да се докосват до любимите си етеричните масла през ежедневието.

Навлизайки в дълбините на ароматерапията, открихме и възможността за използване на чисти етерични масла в свещи със соев восък. Решихме, че идеята е страхотна. Затова започнахме да предлагаме и натурални ароматни свещи в буркан с направени от натурални етерични масла.

Пътешествието в света на ароматерапията ни показа най-различни приложения на етеричните масла. През годините трябваше да научим посетителите на нашия сайт какво е дифузер, как работи, каква е неговата технология. Трябваше да уточним дали е дифузер или дифузьор? В крайна сметка, по този начин стартирахме нашата марка “дифузери ЕТЕРИМ”.

До ден днешен продължаваме да бъдем любопитни в търсенето на нови решения и ползи от ароматерапията. През последните няколко години, семейството на ЕТЕРИМ се сдоби с хиляди нови членове. Обогатихме продуктовата си гама с някои уникални продукти за България. Екипът ни продължава да се опитва да подобри бързината на доставка и коректно обслужване. Качеството на нашите продукти остава нашият главен приоритет и знаем, че с него няма да направим компромис.

Мисията на ЕТЕРИМ
ЕТЕРИМ е иновативна компания с модерен поглед към науката на ароматите. Смисълът на съществуването ни е да предоставим възможно най-добрите опции на ароматерапия за всеки в България.

Мисията ни е да обучаваме, предоставяме знания на обществото в разбирането на ползите от домашната ароматерапия.

Мисията на ЕТЕРИМ се свежда до:

 • Да разкрием тайните и потенциала на ароматерапията;
 • Да предоставим опции на ароматерапия за всеки в домашна обстановка;
 • Да добавим етеричните масла в уелнес програмата на всеки дом и офис;

Визията на ЕТЕРИМ

Ние се стремим ЕТЕРИМ да е водеща компания за ароматерапия в България, като постигаме устойчив и качествен растеж. Смятаме за основни приоритети във визията си:

 • Разширяване на продуктовата ни гама с висококачествени и иновативни продукти за ароматерапия;
 • Да създадем семейство с хиляди членове, като заедно пътешестваме в света на ароматерапията;
 • Да бъдем отговорна и екологична компания, която се грижи за опазване на околоната среда;
 • Да бъдем ефективна, модерна и развиваща се компания;

Ценностите на ЕТЕРИМ

Нашите ценности са това, което ни вдъхновява и мотивира всеки ден. Ценностите на ЕТЕРИМ:

 • Иновативност: Качествен подбор на най-добрите продукти за ароматерпия;
 • Облужване: Бърза доставка и клиентът винаги има право;
 • Качество: Само качествени продукти, които ние също използваме;
 • Семейство: Хиляди членове – любопитни, споделящи, креативни;
 • Лидерство: Имаме куража да бъдем първи;
 • Развиваме се: Слушаме, четем и сме любознателни;
 • Споделяме: Важните неща за света на ароматерапията;
 • Страст: Обожаваме ароматерапията и всеки ден ни преследват ароматите;

Всички продукти на ETERIM

Благодарим, че сте с нас в това вълнуващо пътешествие в света на ароматерапията!

От екипа на ЕТЕРИМ

За контакти:

 • Телефон: 0885 323 661
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: Карлово
 • Карта: