Вис Полис Мег - Козметично студио град София

Оценете
(66 гласа)

Мисията на ВИ ПОЛИС МЕГ е да Ви направим по-здрави, по-жизнени и по-работоспособни, чрез съвременни подходи за красиво и здраво тяло и да допринесем за вашия психологически комфорт.

Нашето студио и екипът ни работи за всички, които желаят да повишат качеството си на живот и самочувствие и да намалят риска си от заболявания, свързани с наднормените килограми.

Тя е предназначена за любознателните, които искат да получат надеждна и актуална информация за целулита, който се установява при 95% от жените, начините да се спасим от него, храните и храненето – все важни неща, които повлияват нашето здраве.

Мисията ни е насочена към всички млади хора, които желаят да бъдат здрави и красиви, защото красотата е в стройната фигура, в здравата и свежа кожа и чудесния външен вид, а оттам и в доброто самочувствие и настроение.

Козметично студио ВИ ПОЛИС МЕГ съществува повече от три години. Наши клиенти са хора работещи в административния, банковия сектор, хора със собствен бизнес и др. – клиенти, които имат МАЛКА ДВИГАТЕЛНА АКТИВНОСТ и се нуждаят от РЕЛАКСАЦИЯ след натоварения работен ден. Услугите, които предлагаме, са свързани с НАМАЛЯВАНЕ НА СТРЕСА И НАПРЕЖЕНИЕТО, моделиране на проблемните зони на Вашето тяло – най-вече зоните обхванати от ЦЕЛУЛИТ; компетентен подход и установяване на причините за появата му; консултация с лекар и ДИАГНОСТИЦИРАНЕ на наднормените килограми, както и индивидуален подход за тяхната редукция.

“Портокаловата” кожа е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ на 82% от дамите по света. Най-често се появява по БЕДРАТА, ХАНША И КОРЕМА.

Целулитът започва да се оформя през пубертета, когато нивата на хормоните все още не са в норма. Ако дамите в рода ви са с “портокалова” кожа, това означава, че трябва да положите сериозни усилия, за да го ПРЕДОТВРАТИТЕ или поне да го НАМАЛИТЕ.

Проблемът с “портокаловата” кожа не може да се разреши от само себе си и изисква ПОДХОДЯЩА И ЕФЕКТИВНА ТЕРАПИЯ. Тук важи познатото правило, че колкото по-рано се предприемат профилактични и терапевтични мерки, толкова по-големи са шансовете да се спре развитието на целулита и се върне добрия вид на тялото.

С АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ и определен начин на живот може да се спре процеса на развитие на целулита и да се загладят кожните неравности.

ЕДНА ОТ НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ и безвредни за вашето тяло терапии за въздействие върху “портокаловата” кожа е терапията с АПАРАТ ЗА ЕСТЕТИЧЕСКА ТЕРАПИЯ. Този уред предизвиква свиване и отпускане на мускулите, което се равнява на натоварване във фитнес-зала. Необходимо е да се направят поне 20 процедури равняващи се на 3 месеца активен фитнес.

Грижата за нашето тяло трябва да бъде ЕЖЕДНЕВНА И ЦЕЛОГОДИШНА, а не само в сезона на морските ваканции.

МИЛИ ДАМИ, ако желаете вашето тяло да изглежда толкова добре колкото лицето и косата Ви, заповядайте при нас! Ние ще ви предложим целогодишна грижа за тялото Ви.

СКЪПИ ТИНЕЙДЖЪРКИ, знайте, че ЦЕЛУЛИТЪТ Е НАСЛЕДСТВЕН! Заповядайте в нашето козметично студио и с взаимни усилия ще предотвратим появата му. Ако вече имате такъв, ще ви помогнем да се спре процеса и да се сбогувате с “портокаловата” кожа.

Сложният проблем за поддържане на НОРМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО отдавна е извън рамките на естетичния външен вид и се свързва най-вече с осигуряване на добро здраве и дълголетие.

Напълняването се дължи на приемане на завишено количество калории, намалена двигателна активност и някои ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЖЛЕЗИТЕ С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ. Натрупването на мастна тъкан бива два вида – тип “ябълка” или “коремен” тип – областта на корема и от кръста нагоре; и тип “круша” – натрупване на килограми от кръста на долу.

ДАМИ, ако вашата талия е ПОВЕЧЕ ОТ 82 см., А ЗА ГОСПОДАТА ПОВЕЧЕ ОТ 94 см. , то при вас има висок риск от развитие на заболявания като: диабет, прогресираща атеросклероза и други сериозни такива.

НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ КОЛКО МНОГО ХОРА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО ИМА ОКОЛО ВАС – НА УЛИЦАТА, В ОФИСА И В СЕМЕЙСТВОТО ВИ.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА, “БИРЕНОТО” ВИ КОРЕМЧЕ създава не само дискомфорт и здравословни проблеми. При нас ще се погрижим за вашия ЕСТЕТИЧЕН ВЪНШЕН ВИД И САМОЧУВСТВИЕТО ВИ!

Козметично студио ВИ ПОЛИС МЕГ ви предлага: антицелулитни терапии; премахване на отоци чрез стимулиране оттока на лимфна течност; третиране на стрии; стягащи програми в т.ч. и за млади майки; подходящи диети и хранителни добавки.

В сърцето на София, в уютна обстановка козметично студио ВИ ПОЛИС МЕГ ви предлага грижа за вашето тяло и релакс в удобно за вас време.

БЪДЕТЕ ПО-ЖИЗНЕНИ, ПО-ЗДРАВИ И ПО-КРАСИВИ С НАС!
Студиото е отворено за Вас от 7.00 до 21.00 ч.

За контакти:

  • Телефон: 029899914 / 0885614835
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ул.Граф Игнатиев 13Б, ет.1, ап.9
  • Карта: