Център за красота и здраве ЕГО - град Хасково

Оценете
(0 гласа)
kozmetichen-centar-ego kozmetichen-centar-ego

Център за красота и здраве ЕГО - Хасково предлага на своите клиенти разнообразни козметични и други услуги, включително процедури със съвременна апаратура, съчетаваща технологиите IPL, RF и Skin Cooling /криоелектроенергия/, позволяващи достигането на дермалния слой на кожата. 

 

 

Манипулации: 


Фотоепилация успешно отстранява и на косми с минимално съдържание на меланин.

фотоподмладяване, свива порите, увеличава еластичността на кожата,премахва комедоните,стяга и моделира кожата, най-добрият метод за лечение на акне, лекува пигментни заболявания и заболявания на кръвоносните съдове, повдига и стяга бюста. 

Е-light терапията е високотехнологична медико-козметична процедура, използваща интензивна, пулсираща светлина (IPL), съчетана с RF (радио-ферентен ток) чрез която се повлияват различни пигментни петна по кожата – лунички, петна след изгаряне, “възрастови петна”, мелазма, петна след бременност, белези от акне и много други. При поглъщане на светлинната енергия от меланина, тя се трансформира в топлина, което води до незабавно разрушаване на натоварените с пигмент клетки с помощта на FR изключително прецизно се задава дълбочината на въздействие, а крио-енергията предпазва повърхностните слоеве на кожата. За постигане на оптимални резултати са необходими 2 – 5 процедури, при което настъпва не по-малко от 80 % отстраняване на пигментните петна. За разлика от досегашните методи (крем и йонофореза), при следващото излагане на слънце пигментното петно няма да се появи отново, защото меланинът не е „вкаран” надолу в кожата, а е елиминиран крайно, разбира се може да продължите ползването на фотозащитни кремове, за да не се появят пигментни петна на друго място. Необходима е консултация с дерматолог за изясняване причината за формиране на нежелана пигментация и отстраняването й.

 

Услуги:

За контакти:

  • Телефон: 0887 474 469
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Хасково
  • Адрес: ул.6-ти Септември № 1
  • Карта: