ГРИЙНТАУН ЕООД - Парково озеленяване град София

Оценете
(94 гласа)

Фирма Грийнтаун ЕООД е основана в град София. Основаната дейност на фирмата е озеленяване на паркове и градини. Извършва още цялостна поддръжка на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения. Грийнтаун разполага с широка гама от инструменти и малогабаритна техника, което им дава големи възможности за работа, голям капацитет за работа. Фирмата е с изградено в годините име благодарение на висок професионализъм, добри резултати и лоялност спрямо своите клиенти и партньори. 


Екипа от добри и опитни специалисти може да ви консултира, да организира цялостно изграждането и поддръжка на зелени площи. Фирмата е една от водещите в бранша. Тяхната основна цел е максимално да удовлетвори всяко желание на своите клиенти в областта на парковото озеленяване


Фирмата предлага цялостно озеленяване на зелени площи и градини, както и поддръжка на градини и паркове. Можете да се обърнете към тях както приозеленяването на общински площи и паркови ограждения, също при озеленяването на градинатавъв вашия дом, офис или друг вид зелена площ, на която ще се наслаждавате дълго време.

За контакти:

  • Телефон: 02 84 31 265, 0889 666 100
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: бул. Владимир Вазов №90, вх.Б, ет.2
  • Карта: