А Ту Зет Трансфърс ООД - Трансфери от Варна до Летище Отопени

Оценете
(37 гласа)

А Ту Зет Трансфърс ООД е лицензиран превозвач с разрешение да извършава международен превоз на пътници, притежаващ лиценз с  №10029, издаден от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на 05/06/2018 г.

 

✔ Ние сме регистрирана транспортна компания с опит в туристическият сектор повече от 5 години. Без значение дали пътувате по работа или на почивка, ние ще се погрижим за Вашият сигурен и удобен транспорт.

✔ Притежаваме собствен автопарк от нови и добре поддържани превозни средства с различна категория: лек автомобил, мини бус, бус, отговорящи на всички изисквания за комфортен и безопасен транспорт.

✔ Предлагаме 24 / 7 контакт по телефона или е-мейл, както възможност за бърза и лесна онлайн резервация през нашия сайт.

✔ Високо ниво на обслужване и персонално отношение: ще Ви посрещнем на летището с табелка с Вашето име и ще се погрижим за Вашето пътуване.

 

Цени на индивидуалните и споделени трансфери на A2Z Transfers

 

Трансфер от / до Букурещ, Летище Отопени (OTP), еднопосочно пътуване:

С A2Z Transfers  можете да резервирате индивидуален трансфер или споделено пътуване от Варна до Летище Букурещ на изгодни цени. От Добрич и Шумен до Летището в Букурещ се предлагат споделени трансфери.

Индивидуален Трансфер от Варна до Летище Отопени: 320 лв. (макс. 6 човека)

Споделен Трансфер от Варна / Добрич / Шумен до летище Отопени: 70 лв. на човек

 

 Маршрут  Вид Трансфер  Цена
 Варна - Летище Отопени  Индивидуален  320 лв.
 Варна - Летище Отопени  Споделен   70 лв.
 Шумен - Летище Отопени  Споделен  70 лв.
 Добрич - Летище Отопени  Споделен  70 лв.

 

 

 

 

 

 

Трансфер от / до Летище Констанца (CND), еднопосочно пътуване:

По посочения маршрут се предлагат индивидуални трансфери: Варна - Летище Констанца (или обратно): 200 лв. (макс. 6 човека в автомобила)

 

 

 Маршрут  Вид Трансфер  Цена
 Варна - Летище Констанца  Индивидуален  200 лв.

 

 

 

Автомобили

Превозните средства, с които се извършват трансферите от Варна, Шумен и Добрич до Букурещ и Констанца са част от автопарка на A2Z Transfers. Шофьорите са наши дългогодишни служители, преминали през на всички необходими обучения, проверки и медицински прегледи. Ние не работим с посредници и подизпълнители и това гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги - от момента на резервация, до срещата с Вас и пристигането до крайната дестинация.

 

Автомобилите в нашия автопарк притежават всички необходими застраховки и документи за пътуване по съответните маршрути. За да получите по- ясна представа за услугите, които предлагаме, разгледайте описанието на превосните средства, с които ще пътувате по избрания от Вас маршрут:

 

Индивидуалните трансфери (макс. 6 души в едно превозно средство) от Варна до Летище Букурещ и Летище Констанца се извършват с нови, комфортни превозни средства - най - често Фолксваген Кади, Фолксваген Крафтер, Мерцедес Виано, Мерцедес Вито и др.

Комфортът и сигурността по време на пътуването със споделен трансфер също от са основно значение за нас. Транспортът се извършва със същите превозни средства или по- големи, в зависимост от броя на хората, пътуващи по определения маршрут.

 

 

Реални снимки от автопарка на A2Z Transfers ще намерите в раздел галерия:

 

>> СПОДЕЛЕНИ ТРАНСФЕРИ <<

>> ИНДИВИДУАЛНИ ТРАНСФЕРИ << 

За контакти:

  • Телефон: 0884 400 905
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Варна, 9000
  • Адрес: Трансфери от Варна до Летище Отопени
  • Карта: