3-ка Шпед ООД - Транспортна фирма град Петрич

Оценете
(81 гласа)

Транспортна фирма 3-ка Шпед ООД е основана в град Петрич в отговор на желанието ни да предоставим на нашите контрагенти пълен обхват от логистични и съпътстващи услуги. Основна дейност на дружеството е автомобилен транспорт на насипни товари в страната и чужбина. Компанията се развива бързо и за кратко време изгражда значително присъствие на местния пазар.

Логистика

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги.

Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Дългото и постоянно присъствие на пазара, съчетано с възможностите на автопарка ни и квалифицираният ни екип, прави 3-ка Шпед ЕООД надежден партньор за много европейски компании.

 

На база на дългогодишният си опит в международните транспортни услуги ние предлагаме на своите клиенти най-прецизно и качествено обслужване.

За контакти:

  • Телефон: 074564826
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Петрич
  • Адрес: 28-ми октомври, 5, ет. 2
  • Карта: