Глобал Биомет ЕООД | Превоз на товари и пътници

Оценете
(1 глас)

Биомет ЕООД е основано през 1991 година, а през 1997 година е основано и дъщерното дружество „Глобал Биомет“ ЕООД. Основен предмет на дейност и за двете дружества, е транспорта – превоз на товари и пътници. 

Освен централния офис в град София, разполагаме със свои офиси в Лондон, Париж и Барселона. Те са ключови единици в организационната ни структура и гарантират високо качество на предлаганите услуги.

От самото начало наш водещ принцип е да работим изключително и само с нова техника. За покупката на влекачи, автобуси и полуремаркета разчитаме на утвърдени имена в бранша - „Скания“, „Шмитц Каргобул“, „Макола“, „О.М.Е.П.С“, „Шварцмюлер“, „Вилиг“ и други.

Автопаркът ни е съставен от стандартни бордови ремаркета, мега-трейлъри, “double-deck” ремаркета, цистерни за превоз на течни горива и LPG, хладилни ремаркета, различни видове влекачи, както и автобуси. Всичките ни транспортни средства отговарят на стандарта EURО VI, както и на най-новите европейски стандарти за транспорт. 

Гаранционното обслужване на транспортните средства се извършва от фирмите-производителки. За текущата и извънгаранционна поддръжка притежаваме собствена гаражно-ремонтна база с голяма площ, разположена на територията на област София-град. Базата включва авторемонтен сервиз, оборудван със специализирана техника, ведомствена бензиностанция, автомивка и офиси. Поддържаме и квалифициран технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 7/24 поддръжка на територията на България и съседните държави. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоите на превозните средства в следствие на технически аварии и за поддържане на постоянно високо качество на предлаганите услуги, което е и стабилната основа на нашата добра репутация вече повече от 25 години.

Друга наша основна дейност, която започнахме през 2004 г., е логистиката. В края на 2005 година изградихме и пуснахме в действие голям дистрибуционен център в град Севлиево. Това стана в сътрудничество с „Идеал Стандарт Интернешънъл“ - едно от водещите имена в производството на санитария и фитинги в световен мащаб  и беше направено с цел съхранение и разпределяне за транспорт в Източна и Западна Европа на готовата продукция на заводите на „Идеал Стандарт Интернешънъл“ в град Севлиево.

ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ

Основно направление в транспортната ни дейност, е превозът на пътници. Разполагаме с нови луксозни автобуси Скания Иризар, снабдени с последните технически постижения в тази област. Автобусите покриват всички европейски стандарти за превоз на пътници и са гаранция за бързо, безопасно и комфортно пътуване до много градове в България. 
Всички наши автобуси са с категория 4 звезди, съгласно европейската стандартизация. Също така разполагат с Wi-Fi и са управлявани от опитни шофьори със съответната квалификация.  При проявен интрес за групи случаен превоз, моля изпращайте вашите запитвания на e-mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Thumbnail

ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

BIOMET притежава съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марка Scania и Schmitz, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. 

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до повечето европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Най-развитите дестинации на компанията са от България до Франция, Великобритания, Бенелюкс, Испания, Италия и обратно до Румъния, България и Гърция.СКЛАД И ЛОГИСТИКА

Дистрибуционният ни център в град Севлиево е с площ от над 25 000 квадратни метра и вече над десет години той е основен разпределителен център за цялата продукция на Идеал Стандарт, предназначена за потребителите в Източна и Западна Европа. Центърът е сертифициран по стандарта ИСО 9001:2015 и е оборудван с модерна складова техника, която гарантира ефективна работа.
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

През 2012 година с изграждането на най-голямата в България покривна фотоволтаична електроцентрала започнахме дейност и в една друга насока - производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, в нашия случай производството на електроенергия от слънцето.
Solar plantation
Към момента разполагаме с общо 10 фотоволтаични централи с обща мощност от над 12.5 мегавата, оборудвани с най-ефективни модели слънчеви панели. В тази бройка са включени 4 покривни фотоволтаични централи с обща площ от 18 000 кв. метра, което ги прави най-голямoто съоръжение от този тип в България.
Solar factory
Другите ни 6 фотоволтаични централи са разположени в градовете Угърчин, Кула, село Пчеларово-област Добрич, село Любенова Махала-област Сливен и село Нова Бяла Река-област Шумен.

 

 

 

 

За контакти:

  • Телефон: 02/9884551
  • Град: София
  • Адрес: ул. Никола Вапцаров 35
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: