Бомар Спед Транс ООД - Транспортни услуги град София

Оценете
(0 гласа)
logistichna-firma-sofia logistichna-firma-sofia

Фирма Бомар Спед Транс е водеща логистична компания, развиваща се динамично според нуждите на нашите клиенти и световните тенденции в логистиката.

Специализирали сме се във вътрешнообщностните международни експресни доставки, където партнираме с водещите европейски компании. Това партньорство ни позволи да развием групажни линии с всяка европейска държава, като услугата е от врата до врата.

Екипът от отдадени спедитори гарантира организирането на всякакъв транспорт от и до всяка точка на света. Имаме дългогодишни партньорства с водещи компании в морския и въздушния транспорт, което ни позволява да реагираме мигновено спрямо нуждите на клиента.
В зависимост от дестинациите и спецификата на товарите, организираме следните видове спедиция:

  • МОРСКИ ТРАНСПОРТ

Работим както с групажни линии, така и с комплектни контейнери. Организираме морски транспорт до всяка точка на света, като за целта разполагаме и с партньорства подсигуряващи интермодален транспорт за нуждите на клиента.

  • ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

Партнираме си с водещи превозвачи, специализирани в организирането на въздушен транспорт, което гарантира сигурността при транспортирането на стоките по въздух. При желание на клиента предлагаме и специализирани застраховки на товарите и митническо консултиране за внос/износ страни извън ЕС

  • СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Освен със собствен автопарк, разполагаме с редица превозвачи, които могат да подсигурят транспортирането на всякакъв вид стока по суша. Имаме опит в организирането на сухопътен транспорт на опасни товари, извънгабаритни и такива, изискващи температурен режим.

  • ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Възможностите, които този вид транспорт предоставя, тепърва предстоят да се разширяват. Работим с установени партньори в сферата на железопътния и интермодален транспорт и можем да се похвалим с клиенти, които редовно използват тези възможности. Този вид транспорт е подходящ за многотонните пратки, които изискват специализирана техника за товаро-разтоварната дейност.

 

 

 

За контакти:

  • Телефон: 02 803 40 37; 02 803 40 40; 0888 329 751
  • Град: София
  • Адрес: бул. Рожен 24 А
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: