Вилтон 2 ООД - Хранителен магазин град Ямбол

Оценете
(65 гласа)

Фирма ВИЛТОН 2 ООД е регистрирана през 1999 г., като е преминала през два етапа на първоначална регистрация, датиращи основаването и от 1991 г. Ръководи се от Петър и Павел Додови.

 

Дейноста на фирмата  е:

Търговия на едро и дребно на вътрешния пазар със стоки за потребление, включващи голямо разнообразие от продукти: кафе, захарни и шоколадови изделия,  чай, капучино, ядки, консерви и варива, тестени изделия,  хартиени, алкохолни и безалкохолни напитки, санитарни и домакински консумативи, тютюневи изделия, перилни и почистващи препарати, електрически консумативи, домашни потреби и други. Разбира се: отделя се специално внимание на спецификата в диетичните храни. Не са пропуснати в предлаганата гама храни и аксесоари за домашните любимци.

Гъвкавата политика на фирмата е:

Да задоволява нуждите на всички клиенти, да създава комфорт и разнообразие в предлагането на разнообразие и нови продукти, да улеснява максимално формите на избор и обслужване. В асортимента партнира както с големи компании, така и със средни и малки производители, като им осигурява удобни начини за достъп до потребителя, и затова максимата е: Да няма посредничество във веригата от производител - до краен потребител. Непрекъснатото повишаване на стокооборота дава добри индикации за правилната посока на развитие, поради което Вилтон като търговска марка е сред основоположниците на съвременната търговия от новата история на държавата в условията на пазарна икономика.

Социалната политика на фирмата цели да подкрепя културния живот, духовното израстване на личността, подпомага образованието, инициира и участва в благотворителност за нуждаещи се, внася разнообразие и приятни емоции в ежедневието, като с тези си дейности работи в подкрепа на стандарта на живот и имиджа в региона. За тази си дейност свидетелстват и номинации за Инвеститор на годината, плакати, грамоти, благодарствени писма от различни учреждения, администрации и организации.

Мисията на фирмата е:

Да работи в полза на обществото и задоволява максимално неговите потребности. В подкрепа на местния бизнес консултира, направлява и подкрепя предприемачеството в областите на производство на храни и стоки за потребление в дома, като непрекъснато се стреми към усъвършенстване на процеса. Партнирането със съответните организации помага както на разширяването на пазара, така и за обмяната на опит с производители и организации на Балканите и в Европа.

Асортиментът: надхвърля 30 000 артикула и непрекъснато се обновява с нови продуктови предложения и разнообразие. Екологичните храни са приоритет, затова акцента в това направление е изключително прецизиран. Клиентът винаги има право на избор в съответния групов и ценови диапазон. В търговията на дребно системата функционира на самообслужване от началото на новият век, като с любезното съдействие на персонала извършва консултации при необходимият избор на всеки клиент.

Търговия на дребно: фирмата развива постепенно своите търговски обекти, като залага основно на нуждите на пазара и търсенето. Търговските обекти са собствени инвестиции на фирмата, позиционирани на удобни за клиента точки в областните градове Ямбол и Сливен.

Нашите клиенти са приятно изненадвани с непрекъснати промоции и томболи. За удобство на клиентите Фирмата работи и с ваучери за храна. Съвременните форми и на безкасово плащане функционират за бързо разплащане на касите в търговските обекти.

За разносната търговия фирмата разполага със собствени транспортни средства. Стоките се обработват и разпределят в търговската мрежа от централно депо - складова база Вилтон, находяща се на изключително удобно място в гр. Ямбол.

Дистрибуцията: е профилирана по специални пакети на доставка в потребителската гама за заведения, магазини, офис центрове, административни учреждения и увеселителни мероприятия, в това число и кетъринг. Фирмата е дългогодишен партньор с договорни отношения за представителство на множество различни както български, така и чуждестранни производители, поради което и предлага изключително добри условия за партньорство като основен доставчик на търговски обекти, офис центрове, административни учреждения, организации и мероприятия, провеждани на територията на обслужваните региони.

 

Магазини

Вилтон 2 ООД разполага с 8 хранителни супермаркета на територията на град Ямбол, един в град Сливен както и един специализиран магазин за парфюмерия и бельо в град Ямбол. Редовно присъстват съвместни томболи с нашите партньори. като традиционно всяка година нашите магазини организират и празнични дейности.

 

Маркет 1

Маркет 2

Маркет 3

Маркет 4

Маркет 5

Маркет 7

Маркет 8

Маркет 9

Апетит - Сливен

Складова база

 

Маркет 11

За контакти:

  • Телефон: 046663120, 046664177
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Ямбол
  • Адрес: ул. Ормана 4А
  • Карта: