А.Н.Н.2 ООД - Търговия с водни продукти

Оценете
(45 гласа)

“А.Н.Н.2” ООД  е създаденo през 1997 г. в гр. СофияДружеството има 365 000 лева регистриран собствен  капитал, като за 2015 и 2016 година е постигнало оборот от над 5млн лева. Към настоящия момент съдружници в дружеството са инж. Александър Николов и Теодора Танева.

Фирмата е официален предстaвител за България на продуктите на водещи италиански, германски и японски производители главно в областта на покритията за дърво и мебелното производство. Предлаганите марки са се утвърдили на пазара с високото си качество, лесна употреба. А.Н.Н.2 е съсредоточено в качественото обслужване изцяло насочено към нуждите на клиента.

С годините А.Н.Н.2 бележи растеж и се утвърждава като един  от големите доставчици на бои и лакове за дърво на българския пазар. Логичен етап в развитието на фирмата е разнообразяването и разширяването на продуктовата гама.

Днес А.Н.Н.2 разполага със собствена складова база на територията на България в:

гр. София, гр. Банско, гр. Варна, гр. Велинград, гр. Пловдив, гр. Смолян, гр. Троян.

Дружеството разполага и с дистрибуторска мрежа в гр. Габрово, гр. Кюстендил, гр. Радомир и гр. Сливен, както и в другите по-големите градове в страната.

А.Н.Н.2 може да бъде открито и в Република Македония, гр. Струмица.

 

ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Целта, която си поставя „А.Н.Н.2” ООД и неизменно следва, е да се доближи максимално до нуждите на всеки клиент. Задачата на екипа на “А.Н.Н.2 ООД е да удовлетвори  изискванията, както на  малкия потребител, така и на промишлеността.

А.Н.Н.2 разполага със собствени лаборатории в своите бази, които изработват бои и байцове по системите CS, RAL, NCS - матова и гланцова системи, както и по мостри на клиента. Дългогодишният опит позволява да се дават технологични решения на възникнали проблеми от всякакво естество.

ПРОДУКТИ

За контакти:

  • Телефон: Тел.: 02 931 14 42 Факс: 02 931 40 49 GSM: 0888 330049
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: Кв. “Военна Рампа” Ул. “Проф. Иван Георгов” 3
  • Карта: