Пекарна Бургаска баница

Оценете
(1 глас)

Пекарна Бургаска баница се намира в гр. Бургас и предлага огромно разнообразие от закуски, като следват не само всички държавни стандарти, но и старите български традиции в производството на качествени кулинарни изделия. Местните познават фирмата, която заема стабилно място на пазара в морския град. Жителите на града знаят, че това е мястото, където могат да намерят топла и вкусна закуска на добра цена, или да поръчат истинско произведение на кулинарното изкуство, приготвено от опитни майстори по изпитана рецепта.

Бургаска баница предлага различни тестени изделия в своя търговски обект:

  • неповторими закуски
  • козунаци
  • пици
  • погачи
  • баници и много други.

Пекарна Бургаска баница с удоволствие ще изпълни всички Ваши желания. Те приемат поръчки за най-различни хлебни изделия, а резултат винаги е на ниво.

Те няма да разкрият тайните си изцяло, но един от най-важните фактори за постигането на традиционния вкус на техните закуски е използването на истински качествени продукти, които не само се грижат за здравето на клиентите на пекарната, но и Ви дават възможността да се докоснете до автентичния вкус на традиционните рецепти.

Опитате ли веднъж продуктите на пекарна Бургаска баница, ще се върнете отново. Техните майстори имат дългогодишен опит и дълбоки познания в кулинарията и без съмнения ще успеят да удовлетворят всички Ваши изисквания.

Потърсете ги за повече информация и поръчки на посочените координати. Те работят всеки ден от 8ч. сутринта до 18ч. 

 

Пекарните в Бургас:

* кв.Сарафово

* ул.Батак 14 а срещу Руската Гимназия

 

 

12.jpg 16.jpg 2.jpg 20.jpg 25.jpg 27.jpg pekarna-burgas.jpg

За контакти: