Гари 2 - яйца от пъдпъдъци град Етрополе

Оценете
(1 глас)

ГАРИ-2 ООД е фирма с над 25 годишна история.

ГАРИ-2 ООД е единствената ферма за производство и реализация на яйца и месо от пъдпъдъци в страната и чужбина.

Производството и реализацията се осъществяват по утвърдена технологична документация – НАССР .

Стратегията на ГАРИ-2 ООД  съобразена с икономическите условия в страната.Винаги е търсено оптимално съотношение между високо качество и безопасност с цел най-пълно удовлетворяване на изискванията на клиентите.

Дружеството притежава люпилня за яйца и ферма за пъдпъдъци.

А вече сме и в технологиите за консервиране и на варени и белени пъдпъдъчи яйца.

Притежаваме и Единствена в България  модернизирана  кланица за пъдпъдъци,в която правим охладено,замразено и консервирано месо от тези дивечови птици.

 

 

ГАРИ 2 ООД
 
Те имат антибактериално, имуномодулиращо, противооточно действие. Яйцата от пъдпъдък съдържат много микроелементи и витамини, и всичко това без наличието на холестерол.

 

В сравнение с кокошето в един грам пъдпъдъче яйце се съдържат повече витамини: А – 2,5 пъти, B1 – 2,8 и B2 – 2,2 пъти. Витамин D, се съдържа в пъдпъдъчите яйца в активна форма, той предпазва от развитието на рахит.

В пъдпъдъчите яйца, в сравнение с кокошите се съдържат 5 пъти по-високи нива на фосфор и калий и 4,5 пъти повече желязо. Известно е, че фосфорът допринася за психичното развитие. Ето защо, пъдпъдъчите яйца е полезно да се включват в храната на всички учащи се. В Япония, например, където дългогодишно и старателно се изследват ползите от пъдпъдъчи яйца, всеки ученик получава дневно задължително две яйца на обяд.

Благодарение на фосфора, пъдпъдъчите яйца също са добър стимулант на потентността. Според някои учени, те превъзхождат по ефективност Виаграта.

Значително по-високи, отколкото в кокошите яйца, са нивата на мед, кобалт и други аминокиселини.

Клиенти

Фирмата има изградени дългогодишни клиенти с множество клиенти от цялата страна, сред които:


01-jajca-ot-padpadaci_0.jpg 02-zamrazeni-padpadaci_0.jpg 03-jajca-ot-padpadaci_0.jpg 04-beleni-jajca-ot-padpadaci.jpg 05-zamrazeni-padpadaci.jpg 06-jajca-ot-padpadaci.jpg Etiket_Gari2_401_za_Pechat-01-.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0720 / 6 36 45 ; 0878 54 54 91
  • Град: Етрополе
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: