Деяни ООД - търговия и дистрибуция на перилни препарати град Стара Загора

Оценете
(75 гласа)

Деяни ООД е създадена през 2011 година с цел търговия и дистрибуция на перилни, почистващи препарати и козметика. Пред годините ние сме се стремяли да отговорим на изискванията
на нашите напртньори и клиенти. През 2013 г. с  цел подобряването на логистиката и увеличаване на наличното портфолио от продукти, компанията се установи в складова база в гр. Стара Загора в близост до основните пътни артерии за региона. С нарастването на клиентските нужди и увеличаващата се клиентска база в началото на 2014-та година фирмата започва самостоятелен внос на широка гама почистващи препарати и козметика. Чрез постоянното разширяване на търговският екип и автопарка, компанията има възможност да обслужва търговски обекти на територията на цяла България.
На нас се довериха множество търговски обекти в Стара Загора, Хасково, Димитровград, Сливен, Свилнград, Ямбол, Чирпан, Първомай, Раднево, Гълъбово, Нова Загора, Любимец, Казанлък, Харманли. Всеки един от изброените градове бива посещаван регулярно от наш търговкси представител. Нашият екип ще Ви консултира и представи  цялото ни продуктово портфолио, както и може да изготви график за зареждане по заявка.
За улеснение на своите клиенти в края на 2015-та година, фирмата въведе и възможност за изпращане на заявка за зареждане в електронна форма, както и каталог на всички наши продукти и нови зареждания в електронна форма.

Ако желаете да разберете повече за нашите продукти, може да се свържете с нашият екип.

23.JPG DSC00948.JPG DSC00949.JPG DSC00951.JPG DSC00952.JPG DSC00953.JPG DSC00954.JPG DSC00957.JPG

За контакти:

  • Телефон: 0888 80 38 71
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Стара Загора
  • Адрес: бул. Никола Петков №49 (зад Стандарт профил)
  • Карта: