Плантава ЕООД - Оранжерия град София

Оценете
(79 гласа)

Озеленяване

Palntava приема и изпълнява поръчки за аранжиране на цветя за хотели и ресторанти, както и за граждани.

 

Цветя на едро и дребно

Плантава развива дистрибуторска мрежа за собствената и вносна продукция. Тази мрежа покрива над 80% от цветарските магазини в България. Продукцията може да се намери в магазини за цветя в почти всички градове на страната.

Цветя за всеки сезон

Производство и търговия с цветя, млади растения, разсади, почвени смеси, както и аранжиране на цветя, доставка на цъфтящи култури на озеленителни фирми и други.

Още информация за Плантава

Плантава е дружество с основна дейност - производство на разсади за балкони и градини, както и на цъфтящи саксийни цветя. В Palntava Ltd. работят няколко специалисти с висше образование, от които двама агрономи.

От 2002 г. Плантава развива дистрибуторска мрежа за собствената и вносна продукция. Тази мрежа покрива над 80% от цветарските магазини и градински центрове в България. Продукцията може да се намери в магазини за цветя в почти всички всички големи и средни градове в страната. Наши надеждни клиенти са и веригите Мосю Бриколаж и БауМакс, които ежегодно закупуват повече от 500 000 растения за продажба в своите магазини. Разсади за зацветяване на паркове и градини доставяме и на няколко общини в страната, както и на АЕЦ Козлодуй.

В оранжерии Плантава през всеки сезон се произвеждат и продават млади растения, разсади за пролетни и летни балконски и градински цветя, готови цъфтящи растения, саксийни цъфтящи култури.

Плантава приема и изпълнява поръчки за аранжиране на цветя за хотели и ресторанти, както и за граждани.

Доставя качествени разсади и готови цъфтящи растения на най-добрите озеленителни фирми в страната.

Плантава си сътрудничи с чуждестранни селекционери и доставчици на качествен безвирусен и чист от вредители и болести посадъчен материал. Така ежегодно богатият асортимент от доказано търсени растения се обогатява с най-новите видове и сортове.

Плантава е редовен участник на всички издания на изложенията "Цветя" в София и Бургас, както и "Цветна пролет и есен" в Пловдив. Щандът и отдалеч привлича многобройни посетители с разнообразието от видове, с отзивчивостта на специалистите да помогнат със съвет или подберат най-доброто за всеки клиент.

За контакти: