Складови Системи И Стелажи ЕООД

Оценете
(66 гласа)
stelaji-sofia stelaji-sofia

Складови системи и стелажи ЕООД се занимава с производство, търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно селектирани висококачествени материали. През годините на своя опит  Складови системи и стелажи се утвърждава като сигурен и коректен партньор и поддържа дългогодишно сътрудничество с ANEMOS s.p.a. и Scaffsystem S.r.l., с цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност Складови системи и стелажи ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.

Certficate ISO 9001 SSS BG 2016 | Сертификт Коректна фирма 2018 | Certificate ISO-9001-2008-JASANZ SSS 2016 | Лиценз CYPE.

Складови системи и Стелажи ЕООД предлага на своите клиенти богато разнообразие от видове стелажни и складови системи като различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, Мецанин системи и други.

Складови системи и стелажи ЕООД е наясно с практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, затова предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент, както и изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. Складови системи и Стелажи ЕООД са професионалисти в своята област и предлагат собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

 

За контакти:

  • Телефон: 024449055, 0889053005
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: бул. Инж. Иван Иванов 70 Б
  • Карта: