Складови Системи И Стелажи ЕООД

Оценете
(2 гласа)
stelaji-sofia stelaji-sofia

Фирма "Складови Системи и Стелажи" ЕООД, е специализирана в доставката и монтажа на всякакви видове складови, архивни и магазинни стелажи.

 

Услуги:

  •  Оглед на място и съвети за избор на най-подходящата система за складиране
  •  Изготвяне на индивидуален проект.
  •  Доставка в цяла България и чужбина..
  •  Монтаж и пускане в експлоатация
  •  Гаранционен и извън гаранционен сервиз

 

Вертикални складове

BOX.MAG МОДУЛАРЕН СКЛАД

Решението за складиране на различни материали

Вертикалният склад на BOX.MAG посреща по гъвкав начин нуждите за складиране на всякакви видове материали: единични или опаковани аксесоари, резервни части и компоненти, механични, пневматични и хидравлични предмети, винтчета и гайки. Употребата на вертикален склад главно се използва за индустриална обработка, като захранваща линия на производствени линии или като склад за суровини, завършени или незавършени продукти.

Предимствата на BOX.MAG могат да бъдат приложени и в търговската сфера например за индустриални запаси като цяло и железарски магазини.Складът BOX.MAG е с характеристики, които отговарят на нуждите на клиентите, стига да касаят конфигурацията и подредбата на рафтовете, броя на единиците и височината на склада. BOX.MAG позволява да се спести от времето за боравене и пронстранството и осигурява модернизирано и рационално опериране по отношенеи на своя специфичен софтуер.

Стандартна рамка

Модуларната рамка на складът BOX.MAG е от стомана, подходящи размери и може да достигне височина от 12 метра. Максимален капацитет – 70 тона. Рафтовете са сортирани на две колони с централна основа, която транспортира избрания рафт до товарната/разтоварна лавица .Цялостното покритие е направено чрез употербата на шлифовани панелни бордове от стоманени плочи или чрез отделени панелни бордове при външна инсталация.

Складът BOX.MAG се състои от следното:

-Единичен  вътрешен рафт

-Единичен външен рафт

-Двоен рафт от едната страна

Двоен рафт от двете противоположни страни

Други решения могат да бъдат проучени при нужда и съотвестващи на типа машина, която най – добре отговаря на ваши специфични нужди.

Мерки на рафтовете

Рафтовете се оразмеряват и поставят в машината от нашия технически екип според окончателните нужди на клиента. Височините могат да бъдат променяни, като различни височини могат да бъдат използвани от една и съща машина.Ето някои примери за рафтове за склада BOX.MAG:

-Минимален капацитет на всеки рафт:  250 кг.

-Максимален капацитет на всеки рафт:  750 кг.

-Стандартна дълбочинана всеки рафт: 700/750 мм.

-Минимална дължина на всеки рафт : 1500 мм (със стандартните версии)

-Максимална дължина на всеки рафт: 4000 мм (със стандартните версии)

Управление на софтуера.

Поради броят на електронните системи, които са разработени от CIAMPALINI, складът напълно се управлява от специфичен софтуер, напълно интегриран в него, перфектно изработен и персонализиран.

По отношение на софтуера може да управлявате с него и други неща:

информация за предметите, списъци за внасяне и изнасяне, инвентар, наличност и тегло.

Софтуерът лесно може да бъде персонализиран според специфичните нужди на клиента.Дори може да бъде с интерфейс  с наш управляващ софтуер за един или повече Модуларни складове BOX.MAG с позиция на стопанин.

 

За контакти:

  • Телефон: 024449055, 0889053005
  • Град: София
  • Адрес: бул. Инж. Иван Иванов 70 Б
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: