Автоизотен град Шумен - Вентилационни системи, хидро изолации и строително тенекеджийство.

Оценете
(0 гласа)

Автоизотен ООД е водеща компания, за Шумен и района, щанимаваща с вентилационни системи, хидро изолации и строително тенекеджийство.

Благодарение на дългите години доказване на своята коректност и професионализъм, фирмата се радва на множество клиенти, останали доволни от нейната работа. През времето, в което съществува, компанията е извоювала висока популярност и търсене от страна на своите клиенти.
Персоналът на фирмата, притежава богат опит в сферата и креативни концепции, които се харесват на клиентите.

Усърдието и желанието за развитие, бяха повод Автоизотен да подобри мащабите и капацитета си на работа, като компанията закупи две иновативни машини, спомагащи за работния процес във фирмата.

Значителна част от обществените сгради в Шумен, са с обшивки и куполи, именно от Автоизотен. Компанията непрестанно се стреми към съвършенство и не спира да въвежда най-нови технологии и похвати в работата си, с цел подобряване качеството на крайния резултат.

Цените, с които работи фирмата са достъпни и съобразени със стандарта на живот, на всеки средностатистически българин. Фирмата се стреми да предложи максимално високо ниво на предлаганите услуги, съ

четавайки – високо качество, бързина в изпълнението и конкурентни цени.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с дейността на Автоизотен ООД, можете да се обърнете към представител на фирмата, на посочените координати за контакт.

За контакти:

  • Телефон: 0885 06 58 69
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Шумен
  • Адрес: Индустриална зона
  • Карта: