ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД - Дограми, окачени фасади и метални конструкции София

Оценете
(38 гласа)

ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД е създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата на производството и монтажът на дограми, окачени фасади и разнообразни метални конструкции.


Поради постоянното въвеждане на нови и иновативни архитектурни решения и растящия интерес към сложни и ефективни строителни обекти, ние непрекъснато се стремим да предлагаме на своите клиенти актуални решения в зависимост от спецификата на проекта.


ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД разполага с два производствени цеха, оборудвани с високотехнологични машини, отговарящи на високи стандарти за качество, което е един от ключовите критерии за производство на качествен продукт и удовлетворени клиенти.

УСЛУГИ:

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Плъзгане

Идеално решение за помещения, където свободното пространство е ограничено. 

 

Акордеон (Хармоника)

Подходяща система за изграждане на подвижни прегради/ паравани в помещения, като зали, заведения и други, с цел обособяване или отделяне на части от помещението.

 

Хебе Шибе (Плъзгане с повдигане)

Иновативна термо система, подходяща за големи по размер плъзгащи се врати и прозорци. Благодарение на водачи от неръждаема стомана, плъзгането се осъществява лесно и плавно, като системата позволява комбинации с плъзгащи се капаци и плъзгащи се комарници.

 

Фолксваген 

Отваряне тип "Фолксваген" е специално разработено за плъзгащи се врати и прозорци с 2-4 крила, тежащи до 200кг. Предлагащи високо ниво на сигурност, при наклонено положение, непозволявайки отваряне на крилото от външната страна.

 

Производство на PVC дограма

Мотивирани да предлагаме разнообразие от услуги на нашите клиенти, в допълнение на отличното ни сътрудничество с фирма Вайс Профил, през месец май, 2016г. отвори врати нашият нов цех за производство на PVC дограма.

 

Преградни системи

Модерно и стилно решение за преграждане на помещения, за изграждане на модулни стени, най-често при обособяване на отделни работни места в големи по размер офисни или други видове зали. Преградните системи дават възможност за модифициране на съществуващо помещение, улеснявайки съществено бъдещо преместване или реструктуриране на преградните стени. 

Системите предлагат възможност за комбиниране на прозрачни и непрозрачни модули, а също така и вграждане на щори между стъклата.