Агрион Инвест АД - Професионално управление на земеделски земи

Оценете
(0 гласа)

„Агрион“ е водещата българска компания за професионално управление на земеделски земи. За по-малко от 7 години дружеството успя да се утвърди като лидер на пазара и се ползва с най-голямо доверие от страна на клиенти и партньори.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги за собственици на поземлени имоти и земеделски производители – покупка и продажба на земя, замени, отдаване под наем и аренда, кредитиране, лизинг на земя и др.
Предлагат се и допълнителни възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и дори цели бизнеси.

Компанията е първата, която въведе европейски стандарти за управление на поземлената собственост.
Тя е и най-познатата марка в сектора. Всеки втори собственик на поземлени имоти разпознава името "Агрион", а над 75% от продавачите посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка. При арендаторите процентът е подобен – над половината споделят, че биха предпочели услугите на „Агрион“, сочат маркетинговите проучвания.

Ключът към успеха са хората на „Агрион“. През годините дружеството изгради национална мрежа от брокери - висококвалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Те предлагат безплатни търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята, като са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа.

Можете да се свържете с „Агрион“ на безплатния национален телефон на дружеството - 0800 11166.

За земеделските производители е предвиден и лизинг на земя при изгодни условия с възможно най-малко документация и с максимално облекчен размер на обезпечението.
Независимо дали клиентите на компанията се нуждаят от средства, за да се подготвят за предстоящия земеделски сезон, искат да закупят земя или да модернизират производството си, „Агрион“ е насреща и ги подкрепя.

За още по-голямо удобство на своите клиенти, от началото на 2020 г. компанията реорганизира своята дейност и подобри функционалността на корпоративния си сайт. Така почти всички операции вече се правят по дигитален път, без да се налага посещение на офис или физически контакт с брокер.

„Агрион“ се грижи за земята като добър стопанин - на близо 50 000 декара край Долна Митрополия дружеството развива модерно земеделско стопанство, на което отглежда пшеница, рапица и царевица с най-модерните методи и машини.
Затова компанията беше отличена с най-голямата награда в сектора –оперативният директор на „Агрион“ стана „Агробизнесмен 2020“.

През 2019 година „Агрион“ взе и голямата награда на КРИБ за „Растеж“. Тя дойде като признание за впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръщайки се в земеделски бранд №1 на България.

Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).

Философията на „Агрион“ е, че българската земя е най-голямото богатство и затова трябва се отнасяме с нея като добри стопани. Ето защо българските фермери трябва да бъдат насърчавани да развиват своите стопанства, да закупуват нови и по-модерни машини, да отглеждат традиционни и модерни култури.

„Агрион“ вярва, че подкрепата за земеделието днес е инвестиция в бъдещето на България утре.

Услуги

Портфолиото на Агрион включва широк набор от услуги, свързани основно с активното стопанисване на земи в България, така че да се гарантира устойчивото и дългосрочно развитие на родното земеделие.

 

За контакти: