АГРИОН ИНВЕСТ - Покупка и продажба на земеделски земи

Оценете
(54 гласа)
Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи.  
 
 
Ние вярваме в максимата „ земя в добри ръце“.  Ние работим за повишаване на добавената стойност на българското земеделие. Ние можем да подпомогнем устойчивото развитие на пазара на земи у нас.  
 
Портфолиото на Агрион включва  широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на земи директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент. Предлагаме и възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси. В нашите офиси ще получите търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята.  
 

За земеделските производители компанията предлага нова услуга - кредит и лизинг при изгодни условия с минимална документация и изключителна бързина на администриране, както и с максимален размер на обезпечението. Независимо дали се нуждаете от средства, за да се подготвите за предстоящия земеделски сезон, искате да купите земя или да модернизирате производството си, Агрион е насреща да Ви подкрепи.
 
 
Днес, Агрион разполага с мрежа от офиси в цялата страна и високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове .  Те са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа. Може да се свържете с нас и на телефон 032 20 49 00 . 
 
 
През 2019 г. Агрион получи престижната награда на КРИБ за Растеж. Тя дойде като признание за впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръщайки се в земеделски бранд №1 на България.

Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).
 
 

Услуги

Портфолиото на Агрион включва широк набор от услуги, свързани основно с активното стопанисване на земи в България, така че да се гарантира устойчивото и дългосрочно развитие на родното земеделие.

 

Отдаване на земеделска земя под наем и аренда

Агрион е лидер на пазара на управление на земеделски земи. Разполагаме със собствени ниви и земеделска земя в цялата страна, като част от тях отдаваме под наем/аренда, така че да бъдат ефективно обработвани в полза на родното земеделие.

Вижте още
 

Покупка на земеделска земя и ниви

Агрион е лидер в управлението на земеделски земи в страната. Бързината на сделката, съдействието при изкарването на необходимите документи, безплатната оценка на земеделската земя, както и безплатните правни консултации са сред причините Агрион да бъде предпочитаната компания, на която собствениците на земеделски земи и ниви предлагат имотите си за покупка.

Вижте още
 

Кредити

Агрион Финанс предлага финансови услуги, специално подготвени, за да посрещнат нуждата от средства на земеделските стопани. Независимо дали става дума за подготвка за предстоящия земеделски сезон, закупуване на земя или модернизиране на производството, Агрион е насреща с подходящия кредит

Вижте още
 

Замени на земеделскa земя

Част от портфолиото на компанията са замените на земеделски земи в цялата страна/

Вижте още
 

Безплатни юридически съвети

Агрион предлага безплатни юридически консултации, свързани със земеделска земя.

Вижте още
 

Kонсултации и предоставяне на информация за пазара

В офисите на Агрион в цялата страна всеки може да получи безплатна консултация кои са най-удачните възможности за стопанисване на земеделски имот.

Вижте още
 

Съдействие при проверка на собствеността

Експертите на Агрион напълно безплатно съдействат за проверка на собствеността на земята в случай на наследяване.

Вижте още

За контакти:

  • Телефон: 0800 111 66
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Пловдив
  • Адрес: бул. Дунав 5
  • Карта: