ББ Консултинг

Оценете
(0 гласа)

Голяма част от фирмите в България са изправени пред трудността да си намерят добър счетоводител. И наистина, в условията на често променящи се законова и нормативна уредба, на тромава държавна администрация, това не е никак лесна задача. А последиците от един неправилен избор, понякога могат да бъдат много тежки за дружеството Ви. Те могат да доведат до пилеене на ценно време, пари и нерви.

Счетоводната къща, която изберете трябва да гарантира сигурност за Вашия бизнес, да Ви помага с важна и точна информация при вземането на управленски решения, своевременно да Ви информира при промени в законодателството.

Ние, като счетоводна къща, която е коректна и конфиденциална спрямо своите партньори, се стремим максимално да подпомагаме бизнеса Ви.

Ние предлагаме пълен набор от счетоводни услуги, одиторски услуги и услуги в областта на социалното и здравното осигуряване (ТРЗ услуги). Извършваме счетоводни, финансови и данъчни консултации на фирми, специализирани в различни области на стопанския живот, изготвяне на данъчни декларации, регистрация на фирми. Освен това работим в екип с юристи, които имат богат опит в трудово-правното, административното и гражданското право. Ние разполагаме с нужните знания и ресурси, за да бъдем част от успеха на Вашия бизнес.

ББ Консултинг предлага и активно съдействие за отпускане на потребителски и/или ипотечни кредити на физически лица и фирми. Обикновено е трудно човек да направи своя избор от разнообразните кредити, които се предлагат от различните кредитни институции. Ние ще Ви помогнем да намерите и изберете най-доброто и изгодно за Вас предложение за кредит, съобразно личните Ви нуждите. Заедно с Вас ще намерим най-правилното и икономически изгодно за Вас или Вашата компания решение.

ЗАТОВА НИ СЕ ДОВЕРЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ НАС!

За контакти:

  • Телефон: 024440649 / 0889264576 / 0886806709 / 0893 869 855 / 0889 210 506 / 0882 935 015
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: гр. София
  • Адрес: бул. Драган Цанков 31Б, етаж 1, офис 1
  • Карта: