Алупласт - Алуминиева и пвц дограма град София

Оценете
(71 гласа)

Фирма Алупласт е основана през 1982 година. Оттогава разработва, произвежда и продава висок клас сложни системи за ПВЦ дограма и се нарежда сред най - известните марки в Европа.


Фирмата се превръща в международна компания с близо 1 300 служители. Днес, с 24 производствени предприятия и търговски офиси, Алупласт е един надежден партньор.

Заедно със своите клиенти Алупласт GmbH е била успешна компания за много години. За разлика от конкуренцията си и останала незасегната от негативните тенденции на пазара, Алупласт успява, забележимо увеличавайки оборота си всяка година.

За да запази тези огромни постижения и да остане пред конкуренцията, фирмата трябва да следва ясна концепция. Ние сме успешни и възнамеряваме да бъдем успешни и в бъдеще. Всеки, с когото сме работили, разбира тази позиция, защото това е най - важното условие, за да бъдеш по - успешен от конкуренцията във всекидневния бизнес.

Ние очакваме нашите служители и снабдители винаги да полагат повече от обичайните усилия. Това е единственият начин да осигурим и гарантираме сигурност и качество на Вас като клиент.

Отдавна разбираме конфликта в цените на пазара на прозорци, дължащ се на изтласкването на конкуренцията, която става все по - силна и по - силна. Нито един производител не може да избегне този проблем и само най - големите ще останат накрая.

Въпросът за фирма Алупласт беше: или сме ние, или те. Затова взехме категорично решение за фирмата: собствен ход на развитие, без компромиси! Правейки това, Алупласт се разрасна с помощта на невероятния успех на настоящи клиенти и спечелването на много нови.

Беше изключително важно за нас да запазим структурите прости и подвижни, за да можем да отговорим професионално и бързо на изискванията на нашите клиенти и на промените в пазара. Не е лесно да спечелиш нови клиенти в пазар, наситен със сравнително стандартизирани продукти.

Затова производството на първокласно качество на цени, съответстващи на пазара, не е достатъчно. Фирма Алупласт винаги се е концентрирала върху обединяване на индивидуални серии продукти в системи и постоянно развитие на тези системи.

Това е голямо преимущество, защото продуктите могат да влязат в употреба по всяко време и са винаги актуални без да има нужда от основна промяна. Това непрекъснато развитие на дейността ни поддържа нашите служители квалифицирани за работата и прави успешни клиентите ни.

Постоянният и интензивен контакт между Вас като клиент и фирмата ни е нашият ключ към успех. Ние сътрудничим еднакво с големи, средни и малки фирми, за да можем да запазим и разширим солидната и надеждна клиентска структура, която сме изградили.

Благосъстоянието на нашите клиенти е също от полза за нас, както и обратното. Ние успяваме в изграждането на постоянни и успешни партньорства чрез лично консултиране и професионални услуги, които липсват на другите.