Джем И Джем ООД - Производство и реализация на плодово-захарни консерви желета, джемове, конфитюри с парченца

Оценете
(75 гласа)

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г. от дипломираните инженер-технолози Илиана и Стойко Кировски. Основната и дейност е производство и реализация на плодово-захарни консерви желета, джемове, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, плодови заливки – топинги, сладка от подбрани плодове и желирани мармелади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост.

 

Производство

Произвеждат се и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena. Всички продукти на ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД се произвеждат по фирмени технически спесификации, одобрени от Министерството на здравеопазването. Готовата продукция се маркира и обозначава съгласно европейските стандарти с щрихкодове по ЕАН-13.

 

Производствена база

Производствената база на фирмата е построена на площ от 3000кв.метра в южната част на Пловдив – район, защитен от промишлени замърсители, разположен в полите на Родопите.
Във фирмата работят 50 работници и служители, които са организирани в двусменен режим на работа. Годишният капацитет на предприятието е 2000 тона плодово – захарни продукти /конфитюри, джемове, плодови пълнежи, фарситури, еликсири и топинги/, което го квалифицира като най-голямото в страната по производство на този вид продукти.

 

Каталог и Мрежа

Със своите над 150 асортимента ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е основен доставчик на веригите магазини: МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ, БИЛЛА БЪЛГАРИЯ, ФАНТАСТИКО, ОАЗИС, ПИКАДИЛИ, БУРЛЕКС, МЕГА МАРИНА, а чрез добре разработената си дистрибуционна мрежа снабдява и голям брой по-малки магазини на територията на цялата страна. Голяма част от продукцията се използва като полуфабрикат в производствата на РОЯЛ ФУУДС ХОЛДИНГ, НЕСТЛЕ-СОФИЯ, ДЪНКИН ДОНАТС, ПОБЕДА-БУРГАС, БЕСТ ФУУДС, ПРЕСТИЖ-ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КАРМЕЛА-ВЕЛИКО ТЪРНОВО и много други по-малки производители на сладкарски и тестени изделия.

 

Качество

Осъществяването на строг входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на хранителните продукти.

 

Международно присъствие

Вече 17 години многобройните продукти на фирмата присъстват освен на българския пазар, така и на пазарите в САЩ, Тайван, Грузия, Австралия, Италия, Русия, Украйна, Азърбайджан, Туркменистан, Румъния, Македония, Япония, Сингапур, Израел, Арабските страни, Чехия, Полша, Кипър, Германия, Дания, Албания, Ирак.

 

 

За контакти:

  • Телефон: 032673344, 032693939
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Пловдив
  • Адрес: ул. Димитър Талев 164
  • Карта: