Ви Ди Мар ООД

Оценете
(60 гласа)

Ви Ди Мар ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в областта на търговията и дистрибуцията с хранителни продукти.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Борсата за хранителни стоки в град Варна, прдлага богато разнообразие на сирена, кашкавали, пакетажи на варива, сол захар, олио, подправки и други.


Официален представител и дистрибутор на „Скрита сила“- Мъдрево, собственик на мандра в град Цар Калоян, която отговаря на всички стандарти, европейски норми и изисквания.


Предлага богата гама от сирена, поизведени от 100% краве мляко с гарантиран произход.


За задоволяване на ценово ориентираните свои клиенти, мандрата произвежда деликатесно сирене от 100% чиста натурална закваска, което се предлага на изключително дстъпни цени.


Ви Ди Мар ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни в подготовката на неговата храна.


Предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от хранителни продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент.


Ви Ди Мар ООД е фирма наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Ви Ди Мар ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Компанията се представлява от г-жа Гинка Калиманова в качеството на Управител.


Заповядайте, фирма Ви Ди Мар ООД работи за Вас, за да поднесе на Вашата трапеза най-качествените и винаги пресни хранителни продукти!

За контакти:

  • Телефон: 052511556, 0899968555, 0897882770
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Варна
  • Адрес: Западна промишлена зона до Метални конструкции и изделия
  • Карта:
Още в тази категория: « Еко Ре ЕООД А и Т 2004 »