Международна правна кантора Д. Владимиров

Оценете
(41 гласа)

За нашата адвокатска кантора

Правната уредбата за съдебни искове и граждански дела с международен елемент (чл.29-38 КМЧП) е прилагането на българското право.Всеки съд се ръководи от собственото си процесуално право. В зависимост от мястото са уредени правни факти и обстоятелствата, свързани с доказателствената тежест по установяване на фактите по делото, допустимостта на свидетелските показания и обезпечаването на доказателства, призоваването и връчването на съобщения и книжа в чужбина и др. Кодексът се прилага субсидирано, ако липсва такава уредба в други актове – пример е Регламент 1206/01 относно сътрудничеството между съдилищата на държавите членки при събирането на доказателства по граждански и търговски дела, Хагската конвенция за събиране на доказателства в чужбина и др.

Адвокатска кантора „Д. Владимиров и Партньори“ предоставя правни услуги на физически и юридически лица в Република България и в чужбина пред различни инстанции и съдебни юрисдикции. Отчитайки нуждите и клиентите, осъзнаваме, че те очакват от един адвокат, не само да реши проблема и възложения казус. Той трябва и да предложи максимално ефективно и изгодно решение, като спести време и средства на клиентите. Голяма част от казусите са с висока правна сложност.Това изисква задълбочени познания и качествен правен анализ на редица закони и правни принципи. Задачата ни е да намерим най-оптималният вариант и решение за всеки един клиент, като това поставя възможностите за намиране на решение на едно по-високо ниво.

Нашият екип се състои от правни експерти, адвокати с дългогодишен юридически стаж и юристи, специализирани в следните области:

 • Правни съвети и данъчно консултиране на търговски дружества и физически лица;

 • Производство пред различни административно органи и дружества, защита при монополни структури и др.

 • Търговско право и процес по търговски спорове пред граждански съдилища в България и чужбина;

 • Производство и правна защита в казуси по договорно право право и търговски и граждански спорове;

 • Правни въпроси по вещно и облигационно право;

 • Гражданско право и процес - защита на права пред всички съдилища и инстанции в България и чужбина;

 • Процесуално представителство при различни административно-правни спорове. Административен процес при защита от неправомерно поведение. Жалби и искове срещу заповеди на административни органи;

 • Защита на търговски марки;

 • Правни съвети и защита по семейно-правни и наследствени казуси с различна сложност и международен елемент;

 • Производство по получаване на гражданство и имиграционно-правни казуси;

 • Административни процедури по заявяване и получаване на лицензии за упражняване на търговска дейности и разрешителни за извършване на сделки.

Какво ще получите при нас

Нашите адвокати по граждански дела осигуряват процесуално представителство на граждани, юридически лица, неправителствени организации и търговски дружества. То става пред всеки съд, срещу държавната и общинска администрация и пред различни видове административни органи. Например: Изпълнителна агенция по лекарства, Изпълнителна агенция пристанищна администрация, Изпълнителна агенция автомобилна администрация. Също и при обжалване на наложени наказателни постановления на транспортни и логистични търговски дружества, пред арбитражи. Клиентите ни се обслужват от нас, представяйки им правни съвети от адвокатитедиректно на родния им език.

В екипа работят както утвърдени адвокати по съдебни дела, така и адвокати по търговски дела. Всички се ръководят от принципите на адвокатска кантора „Д. Владимиров и Партньори“ за професионализъм, лоялност, индивидуален подход и конфиденциалност. За да гарантира спокойствието и успешните дела на своите клиенти, нашата адвокатска кантората работи с множество адвокати по имотни дела от чужбина. Поддържаме отлични контакти с нотариуси, публични и частни съдия изпълнители, икономисти, счетоводни къщи и адвокати по имуществени спорове, технически експерти. Ние сме Вашият надежден партньор.

Обърнете се към нас на тел. 02/ 858 -10 -25 или E-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в случай, че имате нужда от качествен правен съвет, добър адвокат по съдебни дела и желание да разрешите успешно Вашия правен проблем.

За контакти:

 • Телефон: 0897904391
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: София
 • Адрес: ул.Александър Жендов №6
 • Карта: